fbpx

Ankeveen – Cannenburgerweg 11B

Cannenburgerweg 11B

Ankeveen
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
263 m2
In units vanaf:
263 m2
€ 4.500,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Uniek en compleet gerenoveerd gemeentelijk monument, de voormalige "Hygiënische boerderij Berg en Vaart" uit 1911, gelegen op een fantastische lokatie in een landelijke omgeving.

Middels een lange oprijlaan bereikt u de boerderij welke door de huidige eigenaar rigoureus is gerenoveerd - met behoud van de originele vorm, kenmerken en uitstraling - tot een comfortabele werkomgeving met rondom zicht op het perceel van maar liefst ruim 2.200m². Doordat het perceel zo ruim bemeten is, biedt het meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is het geschikt voor diverse doeleinden, zoals atelier/galerie-, kantoor- of expositieruimte.
Kenmerkend zijn de fraaie binnenwerkse hoogte en prachtige kapconstructie, welke volledig in het zicht is gebleven. Er is veel lichtinval gecreëerd door plaatsing van nieuwe puien en raamkozijnen en is voorzien van hedendaagse cq moderne installaties en voorzieningen.

Op de gevel staat: "Hygiënische boerderij Berg en Vaart" aangezien de boerderij destijds gebouwd is om de tuberculose bij het melkvee te bestrijden.

Locatie: gelegen op de grens tussen Ankeveen en 's-Graveland in de directe nabijheid van Hilversum en verbindingswegen N236 en N201. Ligging in de uitgestrekte landgoederenzone van natuurmonumenten, het bos van Spanderswoud en het plassengebied van Kortenhoef-Ankeveen.

OPPERVLAKTE | INDELING
Totale vloeroppervlakte 263 m² v.v.o.

Indeling: entree met dubbele toilet waarvan er 1 voorzien is van douche. Vanuit entree bevindt zich links de ronde stal. De ronde stal leent zich, naast kantoorruimte eveneens uitstekend voor presentaties/lezingen/events. In het rechterdeel bevindt zich de luxe keuken welke voorzien is van diverse apparatuur en een ruime kantoorruimte welke afsluitbaar is middels glazen wand. De openslaande deuren geven vanuit kantoor toegang tot de tuin en terras. Op de 1e verdieping bevindt zich een kantoorruimte van ruim 20m². Alle ruimtes zijn voorzien van airco (behoudens verdieping).
Voor meer informatie t.a.v. de indeling en afmetingen, verwijzen wij u naar de plattegronden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het monument wordt opgeleverd in de huidige staat en kent een compleet opleveringsniveau, inclusief onder meer de navolgende zaken en voorzieningen:
• cv-installatie met radiatoren;
• internet: Ziggo;
• brandmeld-/ontruimingsinstallatie;
• brandslanghaspel;
• alarminstallatie;
• airconditioning*;
• luxe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
• dubbele toilet en douche;
• zonwering/screens in Veluxdakramen (elektrische bedieningssysteem)*;
• de ronde stal is v.v. een gietvloer met vloerverwarming
• entree/hal/toiletten v.v. hardstenen vloer met vloerverwarming;
• kantoorruimte v.v. houten vloer.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet ter beschikking gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel en/of vervanging komen voor rekening van de huurder.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 4.500,- per maand.

PARKEREN
Er zijn op eigen terrein 15 parkeerplaatsen aanwezig.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van ondermeer leveringsovereenkomsten ten behoeve van gas/water/elektra en communicatieve diensten. Het tuinonderhoud dient door huurder zelf te verzorgd te worden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

BESTEMMING / GEBRUIK
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Ankeveen’ kent de bestemming 'Cultuur en ontspanning - Atelier’ toe en is bestemd voor kantoor, atelier, galerie en/of kunsthandel.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst wordt bij voorkeur afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar te verlengen met aansluitende perioden van telkens 5 (vijf) jaar. In overleg kunnen partijen hiervan afwijken.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Oplevering, in overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

METRAGE
De in deze aanbieding genoemde metrages zijn met zorg berekend. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens in geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum