fbpx

Bussum – De Nieuwe Vaart 30

De Nieuwe Vaart 30

Bussum
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
81m²
In units vanaf:
81m²
€ 1.095,00
per maand excl. BTW
ingetrokken

Omschrijving

Op het kleinschalige bedrijventerrein ‘De Nieuwe Vaart’ bieden wij te huur aan een nieuw gerealiseerde bedrijfsunit van ca. 115 m² met 2 parkeerplaatsen.

De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor diverse doeleinden, zoals o.a. de combinatie tussen bedrijfs-/opslagruimte en kantoor.

De Nieuwe Vaart 30 ligt centraal in Bussum met op slechts 2 km afstand de A1 richting Amsterdam of de A27 richting Hilversum/Utrecht. NS station Naarden/Bussum ligt tevens op 5 min. afstand.

OPPERVLAKTE
Begane grond: bedrijfsruimte: ca. 81 m² (vrije hoogte ca. 3.5 meter);
1e verdieping: kantoorruimte: ca. 34 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Nieuw gerealiseerde bedrijfsunit in het bestaande bedrijfsgebouw aan De Nieuwe Vaart, waarbij het opleveringsniveaut, onder meer voorzien is van:
• elektrisch bedienbare overheaddeur met separate loopdeur (ca. 3 x 3 m);
• vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 3,5 meter;
• trap naar 1e verdieping;
• eigen CV met radiatoren;
• gescheiden termostaat (b.g. en verd.);
• diverse WCD (zowel op de b.g. als op de verd.);
• watervoorziening met wasbak (b.g.);
• systeemplafond met led verlichting*;
• led verlichting (b.g.)*;
• huidige betonvloeren (vloerbelasting b.g. ca. 1.000 kg/m2 en verd. ca. 350 kg/m2);
• krachtstroom (tegen meerprijs mogelijk);
• WC met vrijhangend toilet en fontein (1e verdieping);
• pantry voorzieningen (150x60) met spoelbak, warm water en RVS werkblad;
• volledig dubbele beglazing (nieuwe voorpui met raamkozijnen);
• tussenmeters voor gas en elektra (water pro rato).

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

BESTEMMING
De huidige bestemming betreft “Bedrijf - 1”. Volgens deze bestemming zijn toegestaan de navolgende vormen van gebruik: het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten t/m categorie 2 bij deze regels behorende Staat van bedrijfsactiviteiten-bedrijventerrein. Alsmede is detailhandel in volumineuze goederen en bouwmarkten toegestaan.

Meer informatie over het betreffende bestemmingsplan is via ons kantoor verkrijgbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

PARKEREN
Er zijn 2 parkeerplaatsen per unit op het terrein beschikbaar, direct voor de unit c.q. overheaddeur gesitueerd.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt:
€ 1.095,- per maand, excl. BTW en servicekosten;

SERVICEKOSTEN
Het voorschotbedrag op de servicekosten bedragen per bedrijfsunit € 250,- per maand, excl. BTW, op basis van nacalculatie. Het dienstenpakket bestaat o.a. uit:
• de levering van gas en elektra (water pro rato);
• schoonmaak buitenterrein;
• glasbewassing (buitenzijde);
• vuilafvoer;
• glasverzekering;
• administratiekosten ad. 5%.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPERIODE
5 jaar + 5 optiejaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg, doch niet eerder dan 1 augustus 2019, i.v.m. de te realiseren verbouwing.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ januari 2015) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.
De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum