fbpx

Bussum – Spiegelstraat 22

Spiegelstraat 22

Bussum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
170m²
In units vanaf:
170m²
€ 1.950,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Op uitstekende locatie in het centrum van Bussum te huur aangeboden commerciële ruimte ter grootte van ca. 170 m², inclusief een kelderopslag van ca. 20 m².

De Spiegelstraat is een winkelstraat met een karakteristieke uitstraling en diverse speciaalzaken. Deze ruimte heeft een frontbreedte van bijna 10 meter (incl. entreeopgang bovenwoningen).

Ruime winkel met aan de achterzijde een magazijnruimte, inclusief pantry.

OPPERVLAKTE
Totaal verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt ca. 170 m², inclusief magazijn en pantry (ca. 40 m²) en een kelder van ca. 20 m².

BESTEMMING
De bestemming van dit object betreft ‘gemengde doeleinden’, te gebruiken zowel als winkel en t.b.v. dienstverlening is mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel zal in de huidige ‘casco’ staat worden opgeleverd, inclusief gas c.v. ketel met radiatoren, pantry en toiletvoorzieningen.

PARKEREN
Er zijn diverse betaalde parkeervoorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.950,- per maand, exclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

SERVICEKOSTEN
Geen leveringen en diensten door verhuurder. Huurder dient zelf zorg dragen voor de levering van energie en communicatieve diensten.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum