fbpx

Hilversum – Beresteinseweg 2A

Beresteinseweg 2A

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
140 m2
In units vanaf:
140 m2
€ 1.150,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Aan de Beresteinseweg 2a, grenzend aan het bedrijventerrein “Het Havenkwartier” te Hilversum bieden wij een nette kantoorunit te huur aan ter grootte van ca. 140 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Deze kantoorunit is gelegen op de eerste verdieping en grenst met de achterzijde aan het Corversbos.

Het kantoorgebouw is gelegen nabij de provinciale weg N201, met goede verbinding naar de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht) en de Rijksweg A27 (Almere-Utrecht).

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- gemeenschappelijke entree/hal, toiletvoorzieningen;
- eigen keuken;
- serverruimte;
- systeemplafonds met verlichting;
- huidige vloerbedekking (tapijt);
- lamellen;
- alarminstallatie;
- airconditioning;
- intercom;
- kabelgoten en bekabeling (“as is”);
- glasvezel in het pand aanwezig.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.150,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

PARKEREN
Eén (1) parkeerplaats op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 30,- per m², per jaar voor o.a. de levering van energie, water en enkele onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden. De huurder is zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van communicatieve diensten.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

BESTEMMING
Kantoordoeleinden met de daarbij behorende voorzieningen. De ruimte is ook geschikt voor het geven van cursussen-/ en trainingen.

HUURPERIODE
Bij voorkeur langere termijn, echter flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van zes (6) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ januari 2015 ) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum