fbpx

Hilversum – Beresteinseweg 4a

Beresteinseweg 4a

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
100m²
In units vanaf:
100m²
€ 975,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Aan de Beresteinseweg 4a - grenzend aan het bedrijventerrein “de Nieuwe Haven” en het Corversbos - te Hilversum bieden wij een zeer fraaie kantoorunit te huur aan, gelegen op de 1e verdieping inclusief één parkeerplaats.

Deze unit beschikt over een verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 100 m2. Het kantoorgebouw grenst aan het Corversbos en is gelegen nabij de provinciale weg N201, met goede verbinding naar de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht) en de Rijksweg A27 (Almere-Utrecht).

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
o strakke plafond afwerking met verlichting;
o gemeenschappelijke entrée, hal en toiletvoorzieningen;
o pantry v.v. close-in-boiler;
o eiken parketvloer;
o lamellen en zonwering (buiten);
o intercom;
o alarminstallatie;
o airconditioning;
o kabelgoten en bekabeling (“as is”);
o glasvezel aanwezig in het pand;
o cv-installatie met radiatoren (gemeenschappelijk).

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 975,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

PARKEREN
Deze unit heeft de beschikking over 1 parkeerplaats op eigen terrein. Tevens voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

BESTEMMING
Kantoordoeleinden met de daarbij behorende voorzieningen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 25,- per m2, per jaar voor o.a. de levering van energie, water en enkele onderhoudswerkzaamheden. De schoonmaakkosten van de algemene ruimte worden per maand aanvullend separaat in rekening gebracht. De huurder is zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
Bij voorkeur langere termijn, echter flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van 6 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum