fbpx

Hilversum – Emmastraat 11

Emmastraat 11

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
65m²
In units vanaf:
65m²
€ 155.000,00
kosten koper excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Te koop aangeboden, op de begane grond gesitueerde kantoorruimte met een vloeroppervlak van circa 65 m² b.v.o. aan de Emmastraat. De Emmastraat is een doorgaande weg vanaf het centrum van Hilversum en dus goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. In de nabijheid van de rijksweg A-27 (Almere-Utrecht) en de rijksweg A1 (Amsterdam-Amersfoort). Vanaf en naar het centraal treinstation van Hilversum rijden er meerdere buslijnen (1, 104, 106 en 121) over de Emmastraat.
Zowel het centraal station, station Sportpark als het centrum van Hilversum zijn op loopafstand gelegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt leeg (in niet verhuurde staat) opgeleverd in de huidige staat inclusief de navolgende voorzieningen:
• verwarming met radiatoren;
• pantry met koelkast, 2 pits elektrische kookplaat en lichtkoepel;
• toilet;
• gestuukte plafond en wandafwerking;
• huidige vloerafwerking (deels tapijt en deels zeil);
• eigen meter;
• alarminstallatie;
• eigen cv installatie Intergas Kompact HR.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad 2013”, vastgesteld op 12 juni 2013, betreft de enkelbestemming “Gemengd – 3”. Volgens deze bestemming zijn toegestaan de navolgende vormen van gebruik:
- dienstverlening;
- onderneming in de creatieve sector;
- maatschappelijke activiteiten;
- detailhandel;
- kantoren.

PARKEERGELEGENHEID
Op het voorgelegen terrein is parkeergelegenheid voor 1 á 2 auto, tevens is er tegen betaling voldoende parkeergelegenheid aan de Emmastraat.

KADASTER
Gemeente Hilversum, sectie N, complex aanduiding 8594 A, appartementsindex 1.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 155.000,-- kosten koper.

OMZETBELASTING
Op de koopsom is geen BTW van toepassing.

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.
Verkoop geschiedt in de huidige staat, ‘’as is where is’’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid, asbest en aanwezigheid van ondergrondse tank. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

KOOPCONTRACT
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een koopakte zoals gebruikt wordt door leden van de bedrijfs onroerend goed sectie van de NVM.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

ZEKERHEIDSTELLING
Koper dient binnen één maand na ondertekening van de koopakte een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overgemaakt te hebben op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

DISCLAIMER
De in deze brochure verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het uitbrengen van een bieding.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum