fbpx

Hilversum – Emmastraat 13

Emmastraat 13

HILVERSUM
Soort object:
Belegging
Oppervlakte:
0
In units vanaf:
0
€ 450.000,00
kosten koper excl. BTW
nieuw

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
Gelegen op uitstekende zichtlocatie aan doorgaande weg en op steenworp afstand van het centrum van Hilversum bieden wij dit horeca-/bedrijfsobject te koop aan.
Het object bestaat uit een verhuurde horecagelegenheid (Italiaans) op de begane grond.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
De Emmastraat is vanaf het centrum van Hilversum goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. In de nabijheid van de A-27 (Almere-Utrecht) en de rijksweg A1 (Amsterdam-Amersfoort). Vanaf en naar het NS centraal station van Hilversum rijden er meerdere buslijnen (1, 104, 106 en 121) over de Emmastraat.

METRAGE
Het object kent de volgens de NEN rapporten de volgende afmetingen, ca. 155 m² v.v.o.

Voor de indeling verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden.

PARKEERGELEGENHEID
Er is tegen betaling voldoende parkeergelegenheid voor het object.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel wordt gedeeltelijk in verhuurde staat verkocht. Ten aanzien van de feitelijke staat van het verkochte object (waaronder mede begrepen de technische en milieukundige staat) geldt uitdrukkelijk, dat deze verkoop geschiedt onder het principe van "as is”. Dit houdt in dat de koper het verkochte object op de transportdatum zal aanvaarden in de (feitelijke) staat waarin ze alsdan verkeert. De aanwezigheid van achterstallig onderhoud en/of gebreken zijn voor rekening en risico van koper en vrijwaart verkoper.

VRAAGPRIJS
EUR 450.000,- kosten koper.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

APPARTEMENTSRECHT
Het gebouw met ondergrond is gesplitst in appartementsrechten, te weten:
Emmastraat 13 - horeca, kadastraal bekend gemeente Hilversum, sectie N, complexaanduiding 8592-A 1.

HUURGEGEVENS
Huurder: restaurant
Huuringangsdatum: 06-07-2011
Duur: voor een periode van 5 jaar met 5 optiejaren, daarna telkens per 5 jaar.
Expiratiedatum: 5-07-2026
Huurprijs: € 39.486,60 per jaar excl. BTW (2023)
Servicekosten: n.v.t.

BESTEMMING
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan: “Binnenstad 2013”, met als enkelbestemming: “Gemengd 3” en met functieaanduiding: “Horeca”.

VVE
Er is sprake van een zogenaamde 'slapende' VvE, zijnde Vereniging van Eigenaars Emmastraat 11A en 13 te Hilversum.

ENERGIELABEL
Het restaurant beschikt over een energielabel met labelklasse: D.
Het label is geregistreerd op 6 november 2023 en en is geldig tot 1 november 2033.

NEN 2580 MEETRAPPORT
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport opgesteld. Het in deze aanbieding vermelde metrage is conform de opgaaf volgens het meetrapport.

ONDER-/OVERMAAT
De vermelding van de oppervlakte van het Verkochte houdt slechts een aanduiding in. Indien de werkelijke situatie daaraan niet beantwoordt, levert dit voor geen van partijen enigerlei rechtsvordering op.

ZEKERHEIDSTELLING
Koper dient binnen één maand na ondertekening van de koopakte een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overgemaakt te hebben op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn thans geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen.

AANVAARDING
In overleg met verkoper.

KOOPCONTRACT
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266