fbpx

Hilversum – Jacob van Campenlaan 115

Jacob van Campenlaan 115

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
250m²
In units vanaf:
250m²
€ 1.250,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Zeer centraal gelegen vlakbij het Mediapark bieden wij te huur aan een kantoor-/winkelruimte ter grootte van ca. 250 m² verdeeld over ca. 170 m² begane grond en ca. 78 m² in het souterrain . Dit object heeft een kunststof pui met een frontbreedte van ca. 4 meter en is gedeeltelijk voorzien van stucplafond met inbouwspots en laminaatvloer en deels voorzien van systeemplafonds. Naast de algemene ruimte, toilet zijn er nog 3 kleine kamers. De huidige indeling kan in overleg met verhuurder aangepast worden.

De bereikbaarheid is zeer goed aangezien de Jacob van Campenlaan uitkomt op de ringweg van Hilversum die in verbinding staat met de Rijksweg A1 op- en afrit bij Laren (op enkele (auto) minuten afstand).

PARKEREN
In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

OPLEVERINGSNIVEAU
De oplevering geschiedt in de huidige staat 'as-is' inclusief de navolgende basis voorzieningen (waarbij verhuurder bereid is om huidige indeling aan te passen):
• toilet;
• pantry (nog niet aanwezig);
• huidige vloer-, wand- en plafondafwerking;
• nutsvoorzieningen middels tussenmeters;
• cv-installatie met radiatoren;
• zonnenscherm voorzijde (handmatig)*;
• glasvezel internet aansluiting*.
Bij het definitieve opleveringsniveau kan nog rekening worden gehouden met het wensenpakket van huurder.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet ter beschikking gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel en/of vervanging komen voor rekening van de huurder. Voor al het overige worden de algemene bepalingen conform ROZ model 2015 gehanteerd.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Noord” van de Gemeente Hilversum zijn de voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden bestemd voor:
a. detailhandel; uitsluitend op de begane grond;
b. dienstverlening; uitsluitend op de begane grond.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt op maandbasis € 1.250,- excl. servicekosten, niet BTW belast.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

BTW CLAUSULE
BTW is niet van toepassing.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Het voorschotbedrag aan servicekosten bedraagt € 250,- per maand, exclusief BTW.
In de servicekosten zijn begrepen:
• gasverbruik incl. vastrecht;
• elektriciteitsverbruik incl. vastrecht t.b.v. installaties en de verlichting van
eigen ruimten;
• watergebruik incl. vastrecht.
De huurder is zelf verantwoordelijk voor de aanvraag en levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg een afwijkende termijn bespreekbaar is.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model 2015) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum