fbpx

Hilversum – Kerkbrink 17

Kerkbrink 17

HILVERSUM
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
140 m2
In units vanaf:
140 m2
€ 39.500,00
per jaar excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Te huur aangeboden horeca-/bedrijfsruimte ter grootte van ca. 140 m² met mogelijkheden voor terras aan zowel de voor- als achterzijde. Medio 2024 zal de gehele Kerkbrink een flinke metamorfose ondergaan met als doel van de Kerkbrink weer een sfeervolle en levendige plek in het centrum van Hilversum te maken met oog voor de historie van de Kerkbrink. Ook de komst van de Bibliotheek (met een minimaal bezoekersaantal van 350.000 per jaar) naar de Gooische Brink speelt een belangrijke rol in de interactie tussen de Kerkbrink en de directe omgeving.

Sinds 2013 zit Heren Spyker in de historische Spijkerpandjes aan de Kerkbrink. De Frans- Internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelfgeselecteerde producten. Kwaliteit staat voorop waardoor de a-la-carte is verruild voor een chefs- 2 tot 6 gangen menu. De wijnkaart kent maar liefst 60 topwijnen. De gemiddelde besteding per gast ligt bovengemiddeld hoog en het restaurant kent veel vaste gasten. Bij binnenkomst treft u een luxe doch klassieke inrichting, met comfortabele restaurantstoelen en veel ruimte voor de gasten. Zowel voor als achter het restaurant zijn ruime terrassen. Al met al een prachtige zaak welke zo te betrekken is.

De panden danken hun naam aan de rijke geschiedenis. Rond 1850 vestigde Jacobus Spijker senior hier zijn smederij. De familie Spijker is later bekend geworden van onder anderen het automerk Spyker en het maken van de koninklijke Gouden koets.

Door de eigenaar van het object is een vergunning aangevraagd, welke ook door de Gemeente is goedgekeurd m.b.t. het vervangen van de bestaande garagedeuren voor volledige glasdeuren, hetgeen ook de gelegenheid geeft de isolatiewaarde van de betreffende pui te verbeteren. En niet te vergeten het toevoegen van betere daglichttoetreding. Eigenaar is bereid – onder nader overeen te komen voorwaarden – te investeren in deze verbetering.

OPPERVLAKTE
Het object is circa 11 meter breed aan de voorgevel en heeft daardoor een goede zichtbaarheid op het plein en goede lichtinval.

Totaal 140 m², waarvan restaurant ca. 75 m², toiletten opslag en gang ca. 25 m², keuken/uitgifte ca. 20 m², opslag en kantoor op de verdiepingen circa 20 m².

Van de afmetingen is een NEN-meetrapport aanwezig.

KERKBRINK & HILVERSUM
De kerkbrink geldt in Hilversum als één van de gezelligste plekken om de horeca te bezoeken. De Kerkbrink kenmerkt zich door het volwassener publiek, mooie groenpartijen, grote terrassen en mooie evenementen.

Hilversum is een gemeente in de provincie Noord-Holland en is met ca. 92.000 inwoners de grootste plaats in het Gooi. Voor de omliggende dorpen als Bussum, Laren, Blaricum, Baarn, Soest, Loosdrecht, ’s-Graveland is Hilversum het hoofdwinkel en horecagebied.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 39.500,-- per jaar excl. BTW, servicekosten en winkeliersbijdragen.

VRAAGPRIJS EXPLOITATIE
Nader overeen te komen.

OMZET
Op aanvraag.

PARKEREN
Feitelijk ligt parkeergarage de Gooische Brink schuin onder de Spijkerpandjes. Op ongeveer 20 meter afstand is de Entree van de parkeergarage gelegen. Dichter bij een restaurant parkeren, is vrijwel onmogelijk. Om de hoek is de bushalte gelegen dus met recht mogen we stellen dat de bereikbaarheid hier uitstekend is.

ZITPLAATSEN
Binnen circa 32 tot 34 zitplaatsen en op de terrassen ca. 50 zitplaatsen.

LEVERANCIERSVERPLICHTINGEN
Energieleveranties, jaarcontract.

PERSONEEL
Er zijn enkele jonge gemotiveerde toppers in dienst. In nader overleg willen zij misschien blijven.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266