fbpx

Hilversum – Kerkbrink 21-23

Kerkbrink 21-23

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
170 m2
In units vanaf:
170 m2
€ 375.000,00
kosten koper excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Deze commerciële ruimte is net buiten de passage gelegen en maakt onderdeel uit van het BCC complex aan de Kerkbrink. Zeer geschikt voor zowel de zakelijke als de persoonlijke dienstverlening en een totale oppervlakte van ca. 170m² b.v.o.
Het is ook mogelijk om deze ruimte te huren!

“Gooische Brink – mix van winkelen, cultuur en horeca”

Recentelijk zijn de winkels aan de passage van de Gooische Brink en de winkels aan de Kerkbrink verkocht en is de nieuwe eigenaar voornemens de komende jaren substantieel te investeren t.b.v. een transformatie naar een mix van winkelen, cultuur en ontspanning (horeca en sport) met als doel de Gooische Brink in combinatie met de Kerkbrink tot een dynamische ontmoetingsplek te maken, te midden van het centrum van Hilversum.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf op deze bijzondere locatie, dan vertellen wij u graag meer over de beschikbaarheid, prijzen en kansen. Naast huur van een of meerdere winkelunits, behoort het kopen ervan ook tot de mogelijkheden. Juist via deze weg worden de ondernemers maximaal betrokken bij de winkelpassage aan de Gooische Brink.

De Gooische Brink is centraal gelegen en biedt de perfecte verbinding tussen de Kerkstraat en de gezellige Kerkbrink. Een hoogwaardig overdekt winkelgebied, waar naast de grote bekende namen ook diverse boetiekjes, start-ups, horeca en vernieuwende concepten te vinden zijn. Tevens bevinden de terrassen van o.a. Bar & Grill Roast, Brasserie Meddens en Vascobelo zich om de hoek, evenals de parkeergarage Gooische Brink (Q-park).

OBJECT
Kerkbrink 21-23 / 170 m² b.v.o.
Deze commerciële ruimte is buiten de passage gelegen en maakt onderdeel uit van het BCC complex aan de Kerkbrink. Zeer geschikt voor zowel de zakelijke als de persoonlijke dienstverlening. Denk hierbij aan beauty en health, maar ook kantoren met een baliefunctie en bedrijven in de creatieve sector zouden hier goed passen. Mede dankzij de ligging aan de centrumring (Oude Torenstraat) een uitstekende zichtlocatie.

Deze commerciële ruimte wordt in de huidige staat verkocht, onder de noemer “as is where is”, inclusief huidige vloerafwerking v.v. tapijt, systeemplafond met verlichting, gas c.v. met radiatoren en voorts voorzien van toiletgroep en eenvoudige pantry.

VLOEROPPERVLAK
De commerciële ruimte omvat in totaal ca. 170 m² b.v.o.

Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Verkoop geschiedt in de huidige staat, ‘’as is where is’’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen, alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

KADASTER
De nieuwe kadastrale aanduiding volgt na de ondersplitsing.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 375.000,-- kosten koper.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

OMZETBELASTING
Op de koopsom is geen BTW van toepassing.

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Centrum 2013” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel, onderneming in de creatieve sector, consument verzorgende dienstverlening, kantoren met baliefunctie, horeca en bedrijven in de eerste twee bouwlagen

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
De Gooische Brink is gelegen op A1-locatie in het kernwinkelgebied van Hilversum. Buiten vele lokale ondernemers zijn vrijwel alle grote ketens in Hilversum gevestigd w.o. Zara, Rituals, H&M, Primark, Hema, C&A, Prenatal, Sting, WE Fashion, America Today, Douglas, BCC en Bershka.

De gemeente Hilversum is met circa 90.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Dankzij de omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. Een compact centrum met een grote diversiteit aan winkels, horeca en ontspanning. Van interieur tot mode, van sport tot elektronica, van breed aanbod tot speciaalzaak, van hippe restaurants tot foodhall tot bioscoop Vue met grote Dolby-Atmos-Cinema zaal.

Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum met de auto goed bereikbaar en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven. Men kan de auto gemakkelijk parkeren in de parkeergarages die zich direct naast het winkelgebied bevinden.
Per OV is Hilversum uitstekend te bereiken en leiden de looproutes direct het centrum in.

PARKEREN
In het centrum van Hilversum is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de diverse parkeergarages (Hilvertshof, Gooische Brink, City Parking etc.) en op de rondom het centrum gelegen parkeerterreinen. In het gehele centrum geldt betaald parkeren.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 12,50 per m² b.v.o., excl. BTW per jaar en worden normaliter aan de huurders doorbelast, vanwege een zeer uitgebreid pakket aan leveringen en diensten – inclusief een huismeester. Op verzoek kunnen wij u het complete overzicht hiervan overleggen. Winkelunits met een oppervlakte groter dan 300 m2 en waarvan (een deel van) de oppervlakte zich op de verdieping bevindt, worden middels een herleidingsfactor berekend, waardoor niet de volledige vloeroppervlakte tegen dezelfde servicekostenvergoeding in rekening wordt gebracht.

Verrekening van de servicekosten geschiedt jaarlijks op basis van de oppervlakte t.o.v. het totaal.

ONDERNEMERSVERENIGING
De Gooische Brink kent een actieve ondernemersvereniging die door het jaar heen leuke activiteiten en promoties organiseert. Verplicht lidmaatschap en bijbehorende promotiekosten van € 13,50 per m² b.v.o., per jaar, exclusief BTW.

Voor meer informatie omtrent de actuele activiteiten, kunnen wij u in contact brengen met de winkeliersvereniging.

VVE / HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Doelstelling is het bevorderen van een zo goed mogelijk functioneren van het winkelcentrum De Gooische Brink. Zo zal de eigenaar/gebruiker zich o.a. committeren aan de openingstijden van de Gooische Brink. Het reglement ligt ter inzage bij ons op kantoor.

METRAGE
De in deze aanbieding genoemde metrages zijn met zorg berekend. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens in geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid, asbest en aanwezigheid van ondergrondse tank. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

KOOPCONTRACT
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een koopakte zoals gebruikt wordt door leden van de bedrijfs onroerend goed sectie van de NVM.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

ZEKERHEIDSTELLING
Koper dient binnen één maand na ondertekening van de koopakte een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overgemaakt te hebben op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

DISCLAIMER
De in deze brochure verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het uitbrengen van een bieding.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum