fbpx

Hilversum – Kerkbrink 28

Kerkbrink 28

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
277m²
In units vanaf:
80m²
€ 3.000,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Te huur aangeboden prachtige nieuw gebouwde praktijkruimte van de hoogste kwaliteit, gelegen op uitstekende locatie in het hartje van het centrum van Hilversum aan de Kerkbrink. Dit object beschikt over een eigen ondergrondse parkeerkelder voor 2 auto’s.

Indeling: Souterrain met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s en ingang met toegang tot lift. Tevens vergader- c.q. koffieruimte en kledingkastjes.

Begane grond met entree via een sluis met twee automatische schuifdeuren, een ontvangstbalie, toiletvoorzieningen (inclusief minder valide toilet), een kantoorruimte en vergaderkamer.

Eerste verdieping met lift en trappenhuis, wachtruimte, toiletgroep, 3 units welke ieder bestaan uit een spreekkamer, onderzoekskamer en een kleinere zijkamer. Tevens op de verdieping is een behandelkamer en laboratorium v.v. zuurkast aanwezig.

Het geheel is prachtig afgewerkt met duurzame materialen waaronder vloeren van Ardennerhardsteen in de algemene ruimten en Tarkett in de overige vertrekken. Alles voorzien van 12cm hoge plinten voor goede hygiëne en makkelijke reiniging. Alle units beschikken over individueel te regelen airco units.

OPPERVLAKTE
De praktijkruimte kent een verhuurbaar vloeroppervlak van 277 m², verdeeld over 18 m² in het soutterain, 89 m² op de parterre en 170 m² op de 1e verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De praktijkruimte wordt opgeleverd in de huidige nieuwbouwstaat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
verlichtingsarmaturen;
toiletvoorzieningen,
kabelgoten (v.v. E-installatie en data bekabeling);
vloerafwerking middels bestaande vloerbedekking (Ardennerhardsteen, Tarkett);
airconditioning;
vloerverwarming;
luchtventilatiesysteem.
BESTEMMING
De bestemming luidt: “Gezondheidscentrum” en “Wonen”.

PARKEREN
Het tot het object behorende parkeerkelder voorziet in 2 parkeerplaatsen. Indien huurder deze extra parkeerplaatsen wenst bij te huren (niet verplicht) is voor het gebruik van deze parkeerplaatsen een additionele vergoeding verschuldigd van €100,- per plaats per maand, exclusief BTW.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs voor het geheel bedraagt op maandbasis € 3.000,--.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing op de huurprijs.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
ZEKERHEIDSTELLING                 
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie of waarborgsom te worden verstrekt gelijk  aan 3 (drie) maanden bruto huurbetalingsverplichting met de verschuldigde omzetbelasting.
 
SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 45,-- per m2 op jaarbasis, inclusief BTW.
 
In de servicekosten zijn begrepen:
gasverbruik en vastrecht voor de centrale verwarming in het gehuurde;
het waterverbruik en vastrecht;
het elektraverbruik en vastrecht;
het schoonmaken van beglazing aan de buitenzijde; 
onderhoudskosten parkeerterrein;
onderhoudskosten klimaatinstallatie;
onderhoud zuurkast en spoelmachine;
onderhoud automatische schuifdeuren;
kosten van herstel bij ruitbreuk;
camerabewaking;
bladvrijhouden van daken, goten en  HW-afvoeren;
diverse technische beheer (klein onderhoud en/of herstelwerk);
5% administratiekosten.
 
Verrekening van voorliggend servicekostenbedrag zal geschieden op basis van eigen tussenmeters, e.e.a. volgens de regelgeving vermeld in de Algemene Bepalingen behorende tot de huurovereenkomst.
 
HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren.
 
OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van 12 maanden.
 
AANVAARDING
In overleg, kan snel.
 
HUUROVEREENKOMST                
Op basis van het standaard model huurovereenkomst  volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.
 
VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder  het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.
 
BIJZONDERE BEPALINGEN          
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
 
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.
 
De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.
 
BIJLAGEN
Voor een uitgebreide beschrijving geschreven door de verhuurder verwijs ik u naar de bijlagen op te vragen bij ons kantoor.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum