fbpx

Hilversum – Koninginneweg 4

Koninginneweg 4

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
735m²
In units vanaf:
735m²
€ 875.000,00
kosten koper excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Op prachtige locatie, op steenworp afstand van het imposante raadhuis van Hilversum alsmede het Dudokpark bieden wij een in 1900 gebouwde en in 1998 volledig gerenoveerde, representatieve kantoorvilla aan met een v.v.o. van totaal circa 735 m². Tevens uitstekende parkeervoorzieningen op eigen terrein. De begane grond en verdieping hebben een eigen opgang.

Verhuur van dit object is eveneens een mogelijkheid.

LOCATIE
De Koninginneweg is een fraaie lommerrijke weg in het centrum van Hilversum, nabij Gemeentehuis. In de directe omgeving zijn diverse kantoorvilla’s in gebruik bij verschillende branches, w.o. zakelijke dienstverlening en media. Het NS station bevindt zich op loop-/fietsafstand.

OPPERVLAKTE & INDELING
De vloeroppervlakte bedraagt totaal ca. 735 m² en is als volgt verdeeld:
• Kelder ca. 40 m²;
• Begane grond: ca. 445 m² - kantoortuin met baliefunctie, diverse kantoorkamers, kantine, toiletgroep, serverruimte, rollendarchief;
• 1e verdieping: ca. 150 m². Diverse kantoorkamers, fraai en ruim dakterras aan de achterzijde, pantry en toiletgroep. Bereikbaar via eigen entree of binnendoor;
• 2e verdieping: circa 100 m²;
• Dubbele garage.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorvilla is in 1998 verbouwd en gemoderniseerd en zal onder meer met de navolgende voorzieningen worden opgeleverd:
• Alarminstallatie*;
• Vloerbedekking;
• Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• Databekabeling*;
• Telefoonbekabeling*;
• Wandafwerking;
• Toiletgroepen;
• Isolerende beglazing;
• Rollendarchief;
• Serverruimte b.g. + gebruik patchkast;
• Airconditioning (buiten werking gesteld)*.

Het uitgangspunt van deze transactie is een koop en levering ‘’as-is-where-is’’.


PARKEREN
Het pand is voorzien van een parkeerterrein voor in totaal circa 12 auto's.

BESTEMMING / GEBRUIK
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Noordwestelijk Villagebied’ kent aan de villa de bestemming ‘Kantoordoeleinden (K)’ toe.

KADASTER
Gemeente Hilversum, sectie N, nummer 5068, groot 8.44 are.

VRAAGPRIJS
€ 875.000,-- k.k.

OMZETBELASTING
Op de koopsom is geen BTW van toepassing.

AANVAARDING
In de huidige staat, ‘’as is, where is’’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

ENERGIELABEL
B.

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging, alsmede de aanwezigheid van asbesthoudende materialen komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

KOOPCONTRACT
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een koopakte zoals gebruikt wordt door leden van de bedrijfs onroerend goed sectie van de NVM.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

KOOPOVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het gekochte te kunnen uitoefenen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum