fbpx

Hilversum – Nieuwe Havenweg 81J en L

Nieuwe Havenweg 81J en L

Hilversum
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
210m²
In units vanaf:
210m²
€ 1.450,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Havenkwartier" bieden wij te huur aan hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunits met kantoorruimte en voldoende parkeergelegenheid. Op dit moment 2 units beschikbaar. Géén autobedrijf toegestaan.

De units zijn gebouwd in een U-vormige opzet met ruime parkeermogelijkheden en zijn voorzien van een compleet opleveringsniveau, inclusief o.a. vloerverwarming (begane grond), eigen nutsvoorzieningen, elektrisch bedienbare overheaddeur, (terrein) camerabeveiliging en een (elektrische) rolpoort om het terrein af te sluiten. De units zijn allemaal voorzien van een volledige verdiepingsvloer (vrije hoogte begane grond ca. 400 cm) t.b.v. kantoorruimte en extra opslagmogelijkheden.

Op project “Havenstaete” zijn o.a. de navolgende ondernemingen gevestigd: Den Butter Techniek, Dolder Schilderwerken, Telegraaf Media Group, De Klusbaas, Rosco Catering en Havik Kantoormeubelen. Het heeft een goede bereikbaarheid en een directe aansluiting op de N-201 richting Rijksweg A2 (Utrecht-Amsterdam) en via de Diependaalselaan naar de Rijksweg A27 (Utrecht-Almere).

OPPERVLAKTE
Unit 81 J en L:
De totale oppervlakte per unit omvat ca. 210 m² b.v.o., welke als volgt verdeeld is:
Begane grond: ca. 105 m² bedrijfsruimte.
1e verdieping (met eigen opgang): ca. 75 m² opslag/magazijnruimte + ca. 30 m² kantoorruimte met pantry en toilet.
Inclusief 2 parkeerplaatsen per unit.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs per unit bedraagt € 1.450,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het bedrijfspand wordt opgeleverd, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
• Vrije hoogte ca. 4 meter;
• Huidige betonnen vloerafwerking v.v. vloerverwarming;
• Huidige verlichting;
• gas C.V. installatie t.b.v. vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (1e
verdieping);
• Krachtstroom;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur;
• Vloerbelasting ca. 1.500 kg/m².

Kantoorruimte:
• Afzonderlijke opgang naar de etage t.b.v. kantoor;
• Toilet;
• Pantry;
• Huidige vloerafwerking middels laminaat (ter overname);
• Huidige systeemplafonds met verlichting;
• Wandgoten met data-bekabeling*;
• Draai-/kiepramen;
• Vloerbelasting verdieping ca. 350 kg/m²;
• Alarminstallatie (ter overname)*;

De huidige huurder biedt de navolgende zaken ter overname aan, tw. laminaatvloer verdieping, rolgordijen en alarminstallatie.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

PARKEREN
Tot de bedrijfsunit behoren 2 (twee) parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingplan “Vreelandseweg”, opgesteld door de
Gemeente Hilversum, kent aan het perceel de bestemming “Bedrijfsdoeleinden - 1” toe. Op grond van deze bestemming kunnen de units (ondermeer) in gebruik
worden genomen ten behoeve van bedrijven tot en met categorieën 3.2
van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Autohandel niet toegestaan.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van o.a. de kosten van onderhoud/schoonmaak parkeerterrein en diverse overige gemeenschappelijke voorzieningen, zal verhuurder een nader te bepalen servicekostenvergoeding in rekening brengen. Voor 2020 is dit bedrag vastgesteld op € 50,- per maand, excl. BTW. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van energie en water alsmede de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum