fbpx

Hilversum – Oude Amersfoortseweg 253K

Oude Amersfoortseweg 253K

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
65m²
In units vanaf:
65m²
€ 595,00
per maand excl. BTW
ingetrokken

Omschrijving

Te huur aangeboden representatieve kantoorunit aan de Oude Amersfoortseweg 253 K te Hilversum, waarbij uitsluitend de 1e etage te huur is. De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een bedrijvencomplex (bouwjaar 2019) en wordt voorzien van een compleet opleveringsniveau. Beschikbaarheid per januari 2020.

Het kleinschalige bedrijvencomplex (totaal 12 zelfstandige units) ligt nabij het NS-station Hilversum Sportpark en is goed ontsloten (ca. 3 km) op de Rijksweg A27 (Utrecht-Almere).

OPPERVLAKTE
Kantoorruimte eerste verdieping, (betonnen verdiepingsvloer) van ca. 65 m².

PARKEREN
1 parkeerplaats op eigen terrein (op het naastgelegen parkeerterrein). Uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen is mogelijk tegen meerkosten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt voorzien van o.a.:
- eigen opgang;
- meterkast incl. 6 groepen met eigen meters;
- 4x dubbele wandcontactdozen (WCD);
- pantry, v.v. koelkast, spoelbak en elektrische boiler;
- toilet (begane grond) met fontein;
- basis verlichting;
- wanden voorzien van spachtel;
- elektrische luchtverwarming met airco;
- huidige (industriële) plafondafwerking;
- kunststof kozijnen met te openen (draai-kiepramen) met isolerend glas;
- huidige vloerafwerking;
- uitstekende isolatie.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 595,-- per maand, exclusief BTW. Deze huurprijs is inclusief 1 parkeerplaats (aan de zijkant van het gebouw).

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van energie en water alsmede de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
Verhuurder streeft bij voorkeur naar een langere huurrelatie, maar is bereid flexibel mee te denken inzake de lengte van de huurtermijn.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ januari 2015) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum