fbpx

Hilversum – Oude Enghweg 24

Oude Enghweg 24

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
459 m2
In units vanaf:
459 m2
€ 69.500,00
per jaar excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Kantoorvilla 'Vita Nuova’ aan de Oude Enghweg 24 is in 1904 onder architectuur van J.P.H. de Man gebouwd met een totaal v.v.o. van 459 m². Later in 1906 werd op hetzelfde terrein ook een wijnpakhuis gebouwd, waar nu interieurdecorateur The Farm gevestigd is.

De representatieve en onlangs volledig gerenoveerde kantoorvilla is gelegen op een prachtige locatie, op steenworp afstand van het imposante gemeentehuis van Hilversum. De villa beschikt over uitstekende parkeervoorzieningen op eigen terrein.

In de directe omgeving zijn diverse kantoorvilla’s in gebruik bij verschillende branches, w.o. zakelijke dienstverlening en media.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De kantoorvilla is herkenbaar gesitueerd aan de Oude Enghweg (Dudokpark), tegenover de publieksentree van het Stadskantoor van de Gemeente Hilversum.

Zowel het treinstation ‘Hilversum-Centraal’ als het stadscentrum zijn op slechts enkele minuten loopafstand gelegen. De snelwegen A27 en A1 liggen op nog geen 10 minuten rijafstand.

OPPERVLAKTE
Het verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt totaal 459 m² en is verdeeld over:
- kelder ca. 156 m²
- parterre ca. 140 m²
- 1e verdieping ca. 107 m²
- 2e verdieping ca. 43 m²
- archief ca. 12 m²

Voor de indeling van deze kantoorvilla verwijzen wij u naar de plattegronden, welke zijn opgenomen in deze brochure. Meetcertificaat volgens NEN 2580 is voorhanden.

PARKEREN
Op het achter de villa gesitueerde parkeerterrein zijn totaal circa 11 gereserveerde parkeerplaatsen aanwezig. Het parkeerterrein wordt gedeeld met Oude Enghweg 26.

Het gebruik van de hierboven genoemde parkeervoorziening is bij de huurprijs inbegrepen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- representatieve entree v.v. marmeren vloer en bordestrap,
- keuken op begane grond v.v. visgraat pvc-vloer, vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast;
- toiletvoorziening op zowel begane grond als 1e verdieping;
- deels v.v. opbouw- en inbouwverlichting*;
- ensuite kantoorruimtes begane grond zijn v.v. houten vloeren met bies, originele ornamentenplafond, raamdecoratie* en airco;
- pantry op verdieping v.v. visgraat pvc-vloer, koelkast en vaatwasser;
- nagenoeg alle kamers v.v. airco;
- ruimte voor ca. 25-30 werkplekken;
- glasvezelaansluiting;
- cv-installatie met radiatoren;
- gemeenschappelijk buitenterrein v.v. afsluitbaar hek en buitenverlichting.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 69.500,-- per jaar, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. gas, water, elektra en de communicatieve diensten, alsmede diverse onderhoudscontracten t.b.v. de technische installaties, tuinonderhoud en parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
Energielabel D

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Noordwestelijk Villagebied’ kent aan de villa de bestemming ‘Kantoordoeleinden (K)’ toe.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 maanden (bruto) huurprijs te verhogen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPERIODE(N)
Bij voorkeur 5 jaar te verlengen met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg (ca. september 2023).

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

OVER-/ONDERMAAT
Er is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn hiervan afkomstig.

GUNNING
De verhuurder/eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen van de overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266