fbpx

Loosdrecht – De Zodde 1

De Zodde 1

Loosdrecht
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
366 m2
In units vanaf:
366 m2
€ 3.250,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van Loosdrecht nabij Hilversum ligt deze multifunctionele kantoorruimte / showroom (366m2) met parkeergelegenheid op eigen terrein (circa 9 personenauto's).

Via de overdekte entree op de begane grond bereikt de een centrale hal van waaruit een houten trap naar de verdieping leidt. Op de begane grond bevindt zich tevens een royale berging. Via de openslaande deuren bereikt u de receptie en de verschillende reeds ingedeelde ruimtes. Deze ruimtes zijn te gebruikten als kantoorruimtes en/ of vergaderzalen. Indien u wenst is het mogelijk de indeling aan te passen. De eigenaar denk graag met u mee voor eventuele persoonlijke verbeteringen.

Het geheel beschikt over twee nette pantry's , toiletgroepen, een serverruimte, berging en stookruimte.

Vanuit Hilversum is deze locatie bereikbaar met de auto én het Openbaar vervoer. De bushalte voor de deur maakt dat men snel op locatie aanwezig is.

Deze ideale en instap-klare kantoorruimte is per direct beschikbaar.
Bijzonderheden:
* 9 reeds aanwezige kantoorruimtes
* 2 verschillende pantry's keuken
* Toiletgroepen (2x2) voor Heren en Dames
* ca. 366 m² v.v.o.
* Rustige ligging met uitzicht over natuurgebied en toch nabij bedrijvigheid
* Gunstig gelegen nabij autowegen A2 en A27

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURTERMIJN
Verhuurder streeft naar een huurrelatie van langer dan één jaar, maar is bereid flexibel mee te denken inzake de lengte van de huurtermijn.

HUURPRIJSBETALING
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

METRAGE
De in deze aanbieding genoemde metrages zijn met zorg berekend. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens in geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum