fbpx

Loosdrecht – De Zodde 3A

De Zodde 3A

Loosdrecht
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
50m²
In units vanaf:
50m²
€ 350,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Te huur aangeboden kantoorunit gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein “de Zodde” te Loosdrecht. Deze kantoorunit is gelegen op de 1e verdieping en kent een netto vloeroppervlak van ca. 50m2. Via gemeenschappelijke opgang bereikbaar.

De kantoorruimte is gelegen op goed bereikbare locatie op het industrieterrein “de Zodde”, nabij de provinciale weg N201 richting de Rijksweg A2 (Utrecht-Amsterdam).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. De kantoorruimte beschikt over een eigen toiletruimte en pantry. Daarbij heeft de kantoorruimte ook de volgende voorzieningen inbegrepen:
- elektrische kachels;
- systeemplafond + verlichting;
- tapijt;
- internet KPN.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 350,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

PARKEREN
Parkeermogelijkheid voor de deur.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

BESTEMMING
De bestemming is handel en nijverheid met uitzondering van detailhandel.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 40,- per maand excl. BTW.

HUURPERIODE
Huurtermijn in overleg.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van 6 maanden.

AANVAARDING
Direct beschikbaar.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum