fbpx

Loosdrecht – Oud-Loosdrechtsedijk 114C

Oud-Loosdrechtsedijk 114C

Loosdrecht
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
455m²
In units vanaf:
455m²
€ 60.000,00
per jaar excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Te huur aangeboden, zeer representatief vrijstaand kantoorgebouw met magazijn van in totaal circa 455 m² v.v.o., verdeeld over de parterre (263 m²) en de verdieping (192 m²) en met circa 6 eigen parkeerplaatsen.

Ligging te midden van het watersportgebied van Loosdrecht, globaal gelegen op ca. 20 autominuten van Utrecht en Amsterdam.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat en is onder andere voorzien van:

Begane grond:
• Tochtportaal;
• Balie;
• Systeemplafonds met ingebouwde ledverlichting;*
• Alarminstallatie;*
• Patchkast;*
• Airconditioning;*
• 2x gescheiden toiletvoorziening (dames en heren);
• Kitchenette (v.v. vaatwasser, spoelbak, koel-/vriescombinatie en magnetron);*
• Magazijn v.v. overheaddeur en Tl-verlichting;*

Verdieping:
• Kitchenette (v.v. spoelbak);*
• Systeemplafonds met ingebouwde ledverlichting;*
• Airconditioning;*
• Toiletvoorziening;
• Dakramen v.v. zonwering;*

Algemeen:
• Geheel v.v. dubbel glas;
• Nette vloerafwerking middels o.a. tegels en vloerbedekking;
• Gestucte wanden;
• Eventueel is er op de begane grond een douche te realiseren.

De middels (*) aangeduide voorzieningen worden ‘om niet’ en in huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel en vervanging van deze zaken komen voor rekening van huurder.

PARKEREN
Tot het object behoren ca. 6 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan "Loosdrecht landelijk gebied noordoost’’ van de gemeente Wijdemeren zijn de aangewezen gronden o.a. bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten, behorende tot categorieën 1 t/m 2 van de ‘Staat van bedrijfsactiviteiten’.

AANVANGSHUURPRIJS
€ 60.000,-- per jaar exclusief BTW.

HUURPERIODE
Bij voorkeur 5 jaar + 5 optiejaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder dient dienovereenkomstig voor eigen rekening zorg te dragen voor het afsluiten van leveringscontracten voor onder meer nutsvoorzieningen en communicatieve diensten.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURBETALING
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurdersaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum