fbpx

Soest – Zuidergracht 2105

Zuidergracht 2105

Soest
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
240m²
In units vanaf:
240m²
€ 1.475,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Op het goed bereikbare bedrijventerrein “De Grachten”, nabij uitvalswegen, te huur aangeboden bedrijfsunit, bestaande uit ca. 120 m2 b.v.o. op de begane grond en ca. 120 m2 b.v.o. kantoorruimte op de verdieping. Bouwjaar 2010.

Deze bedrijfsunit bestaat uit twee appartementsrechten, te weten de parterre en de verdieping.

De bedrijfsruimte (120 m²) op de begane grond heeft een eigen entree, verwarming middels warm water heater (gevoed vanaf gas c.v. ketel verdieping), toilet met fontein en een overheaddeur van ca. 3.20 m breed x 4.40 m hoog. De vrije hoogte in de bedrijfsruimte bedraagt ca. 5 m.

De kantoorruimte op de verdieping (120 m²) is voorzien van een eigen entree evenals de bedrijfsruimte. Voorts voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, 3 lichtkoepels in het dak en een gas c.v. ketel met radiatoren. Vrije hoogte ca. 3.20 m op de verdieping. Het geheel wordt voor het overige casco opgeleverd met toilet en aansluiting voor een pantry.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- lichtkoepels in dak;
- te openen ramen;
- toilet parterre;
- gas cv-installatie met radiatoren en heater.
In overleg is verhuurder bereid - tegen aanpassing van de huurprijs - de kantoorruimte te v.v. systeemplafond, pantry, stucwerk etc..

KADASTER
Kadastraal bekend als Gemeente Soest, sectie G, nummer 12955, appartementsindex 9 en 10.


AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.475,-- op maandbasis, exclusief BTW en servicekosten.

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen bij de unit, alsmede de mogelijkheid voor 1 extra parkeerplaats voor de overheaddeur.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ heeft dit perceel de bestemming ‘Bedrijventerrein’ waar bedrijven zijn toegestaan tot en met de categorie 3.2 volgens de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Meer informatie hieromtrent is via ons kantoor verkrijgbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Huurder is servicekosten verschuldigd ter grootte van € 40,39 per maand, exclusief BTW ,inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
- kosten v.v.e., waaronder onderhoud buitenterrein en glasbewassing.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst bij voorkeur 5 jaar met 5 optiejaren. In overleg kunnen partijen hiervan afwijken.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de NVM.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum