fbpx

Zeewolde – Grootzeil 1

Grootzeil 1

Zeewolde
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
125m²
In units vanaf:
125m²
€ 1.100,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Te huur aangeboden zeer representatieve kantoorruimte van 125 m² gelegen op perfect ontsloten bedrijventerrein “Schepenveld” aan Grootzeil 1 te Zeewolde. Het object is recentelijk volledig gemoderniseerd en o.a. voorzien van nieuwe laminaatvloer, nieuwe gas c.v.installatie met radiatoren, nieuwe stopcontacten, nieuwe toiletten en divers sauswerk.

Dit object (bouwjaar 1990) beschikt over een royaal buitenterrein met eigen parkeerplaatsen. Schepenveld is een bedrijventerrein aan de rand van de bebouwde kom van Zeewolde. Op het bedrijventerrein zijn licht industriële en ambachtelijke bedrijven te vinden. Daarnaast zijn er dienstverlenende bedrijven en diverse groothandelsbedrijven gevestigd.

De bereikbaarheid van het object is goed. Ca. 10 minuten vanaf de Rijksweg A28 (Zwolle/Utrecht), afrit 3 Nijkerk/Zeewolde. Daarnaast is het goed bereikbaar vanaf Rijksweg A27.

INDELING
Entree met royale hal en garderobe, berging c.q. technische ruimte waarin c.v. installatie, airconditioning, toiletruimte, pantry, 2 ruime kantoorkamers.

Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

OPPERVLAKTE
De kantoorruimte kent een vloeroppervlak van ca. 125 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen (energie zuinig);
• airconditioning*;
• eigen nutsvoorzieningen;
• luchtbehandeling;
• databekabeling (geen garantie op de werking hiervan)*;
• glasvezel internet aansluting;
• keukenvoorziening (inclusief vaatwasser en koelkast);
• toiletvoorziening (2x);
• vloerafwerking middels laminaat;
• nieuwe gas cv-installatie* met nieuwe radiatoren.

Ter zake van de in dit artikel met * gespecificeerde zaken en voorzieningen zijn partijen overeengekomen dat deze zaken “om niet” en in huidige technisch fysieke staat beschikbaar zijn gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel, vervanging van deze zaken komen voor rekening van huurder.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.100,-- per maand, exclusief BTW.

BESTEMMING
De huidige bestemming betreft “Bedrijventerrein -2”. Volgens deze bestemming zijn toegestaan de navolgende vormen van gebruik: het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten in de categorieën 1 en 2 van de bij deze regels behorende Staat van bedrijfsactiviteiten-bedrijventerrein, alsmede zakelijke dienstverlening. Kortom, zeer veel mogelijk.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor het gebruik van deze parkeerplaatsen is geen additionele vergoeding verschuldigd.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van energie en water, alsmede ten behoeve van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ januari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde uitoefening van het bedrijf van huurder, daarmee in het bijzonder, maar daartoe niet beperkt de gebruiks-
c.q. de ingebruikname vergunning en toetsing aan het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Huurder dient zelf onderzoek en navraag te doen bij de Gemeente Zeewolde en is hier zelf voor verantwoordelijk.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum