fbpx

Ankeveen – Cannenburgerweg 3

Cannenburgerweg 3

Ankeveen
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
110 m2
In units vanaf:
110 m2
€ 235.000,00
vrij op naam excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

LAATSTE UNITS!

Op de kruising van de Cannenburgerweg en Herenweg in Ankeveen verrijst het Cannenburger Businesspark; 32 bedrijfsunits.

In deze aanbieding willen we unit 14 (type 01 kopunit) uitlichten.
Binnen het project komen 2 kopunits (type 01) zoals unit 14 van ca. 110 m² groot, verdeeld over ca. 55 m² begane grond en ca. 55m² verdieping.
De showroomunit aan de voorzijde zijn ca. 110 m² b.v.o. en vallen op door hun opvallende structuur, met vele raampartijen en genieten van een mooi uitzicht.

AFMETINGEN
Lengte 10000mm
Breedte 5300mm
Vrije hoogte begane grond 3700mm
Vrije hoogte eerste etage 3000mm
Oppervlaktes en afmetingen zijn bruto en circa

CANNENBURGER BUSINESSPARK
Dit veelbelovende initiatief biedt ondernemers een uitstekende gelegenheid om te opereren in en vanuit een centrale locatie, gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende richtingen. Wat Cannenburger Businesspark echt speciaal maakt, is dat naast het feit dat het een hoogwaardig en duurzaam ontwerp is, je de vrijheid hebt om je bedrijfsunit naar eigen wens en inzicht in te richten.

Het park wordt voorzien van een elektrisch toegangshek, een centrale postkastopstelling en er wordt contourverlichting op het terrein aangebracht.

Als je uitkijkt naar het ondernemen in het hart van Ankeveen, dan is een bedrijfsunit in het prachtige Cannenburger Businesspark de perfecte keuze voor jou.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
Cannenburger Businesspark ligt op een ideale centrale plek waarbij de grote plaatsen zoals Hilversum, Utrecht en Amsterdam op korte rijafstand bereikbaar zijn.
Omringd door weelderig groen en de prachtige Ankeveense Plassen.

BUSINESSUNITS
De units onderscheiden zich door hun uitstraling, de elektrische overheaddeur en de aparte loopdeur, de luxe gevelbekleding en de representatieve inrichting van het terrein. De units zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Er zijn units van ca. 100 m², van ca. 110 m² en van ca. 120 m² (BVO). Daarnaast is er 1 unit van ca. 240 m² (BVO). De inrichting van de units is aanpasbaar.

F5 Projectengroep uit IJsselstein is verantwoordelijk voor de realisatie van het businesspark. Samen met Intersell uit Naarden kun je een op maat gesneden afbouwpakket samenstellen.

PARKEREN
2 eigen parkeerplekken.

Je bent volledig vrij om te beslissen hoe je jouw bezoek wilt ontvangen op Cannenburger Businesspark. Naast de toegewezen eigen parkeerplekken is er extra parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers.

OPLEVERINGSNIVEAU
De duurzame en gasloze bedrijfsunits worden casco opgeleverd en zijn vrij in te richten. Het opleveringsniveau omvat in ieder geval het volgende:
- monolithisch afgewerkte betonvloer op de begane grond;
- vloerbelasting begane grond 1000 kg/m²;
- vloerbelasting verdieping 400 kg/m²;
- elektrische overheaddeur 3000 x 3000 (BxH);
- separate opgang naar verdieping;
- inclusief 2 parkeerplekken op eigen terrein;
- afgesloten terrein met elektrische schuifpoort;
- afvoerpunt voor toiletaansluiting;
- dak is voorbereid op het aanbrengen van zonnepanelen tot 30 kg/m²;
- duurzaam, gasloos en flexibel in te delen.

KOOPSOM
€ 235.000,- V.O.N. excl. BTW.

PLANNING
De benodigde 80% verkocht is behaald, de laatste units zijn nog te koop. Verwachte oplevering 3e kwartaal 2024.

OMGEVINGSVERGUNNING
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie is reeds verleend. Eventuele specifieke vergunningen die nodig zijn voor het gebruik dienen door de koper zelf aangevraagd te worden. Bij de afbouw dient de koper zelf zorg te dragen dat de unit voldoet aan de eisen vanuit de vergunning.

PROJECTNOTARIS
Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht zal de overdracht begeleiden. Daarbij worden opgesteld:
- Koop- en aannemingsovereenkomst: hierin wordt de aankoop van het appartementsrecht en de afspraken met de aannemer vastgelegd.
- Akte van levering: de akte wordt getekend bij de notaris waarmee het eigendom over gaat op de koper.

BOUWER
De bouw zal tot stand worden gebracht door F5 Projectengroep, in opdracht van de ontwikkelaar.
F5 uit IJsselstein is verantwoordelijk voor de realisatie van het businesspark. Eigentijds, representatief en chique zijn termen die op het businesspark van toepassing zijn.
Samen met Intersell uit Naarden kan je een op maat gesneden afbouwpakket samenstellen. In de prijslijst vind je een aantal opties waaruit gekozen kan worden.

DUURZAAMHEID
F5 voldoet aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en gebruikt gecertificeerde materialen.

BETALING
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betalingen verrichten.

NUTSVOORZIENINGEN
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Als eigenaar van een bedrijfsunit word je automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren. Deze VVE regelt collectief zaken als schoonmaak van de buitenzijde, terreinonderhoud, abonnementen voor bijvoorbeeld het elektrische toegangshek en de
verzekeringen. De bijdrage aan de VVE zal nader worden bepaald en dient tijdig periodiek betaald te worden.

FINANCIERINGSBEHOEFTE
Wil je weten of jouw financieringsbehoefte mogelijk is? MKB Finanz helpt jou graag en rekent die direct voor je uit. Zij adviseren elk type financiering, aanbieder (ook jouw huisbank), de schuldmarktwaardeverhouding en welke condities het best bij jouw wensen passen. Vervolgens regelen zij het hele traject zodat jij zorgeloos naar de notaris kan en de sleutel van jouw eigen bedrijfsunit in ontvangst kan nemen.

OVERIGE INFORMATIE
Via ons kantoor is de prijslijst afbouw bedrijfsunits op te vragen.

VOORBEHOUD
De getoonde afbeeldingen in deze brochure zijn impressies die kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat de gemeente Wijdemeren, of andere instanties, o.a. voortvloeiende uit eisen van de overheid en/of nutsbedrijven andere materiaalkeuze(s) voorschrijven. Dit zal altijd een vergelijkbare kwaliteit kennen en geeft geen mogelijkheid tot enige financiële verrekening met de verkopende partij. Wij zijn gerechtigd tijdens de (af-) bouw wijzigingen in dit plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan waarde, kwaliteit, uiterlijk aanzien en bruikbaarheid. Deze wijzigingen zullen geen der partijen recht geven tot het vragen van verrekeningen van minder- of meerwerkkosten.

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266