fbpx

Waarde advies

 

Wat is de waarde van mijn bedrijfspand?

Wij weten het antwoord.

U wilt uw kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Dan bent u nieuwsgierig naar de verkoopwaarde van uw pand of wat de mogelijke huuropbrengsten zouden kunnen zijn. Want dát is voor u de belangrijkste vraag. Wij weten het antwoord.

Verschillende factoren

Veel verschillende factoren bepalen de waarde van uw kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de locatie, de marktomstandigheden, de kracht van de (lokale) economie, de bereikbaarheid, het aantal vierkante meters, de bouwkundige staat, het onderhoud en de aanwezigheid (of: afwezigheid!) van allerlei faciliteiten. Dan hebben we nog niet eens alle mogelijke factoren benoemd, die van invloed zijn. Niets is standaard en dat weten wij door onze jarenlange opgebouwde ervaring als geen ander. De wereld van commercieel vastgoed verandert bijna met de dag. De dynamiek is ongekend. Juist daarom vinden we het ook zo leuk om in dit vak werkzaam te zijn. Het is onze taak (het is zelfs onze missie!) om voor uw commercieel vastgoed tot een realistisch verhuur- en verkoopadvies te komen. Dit advies onderbouwen wij uiteraard met begrijpelijke argumenten zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten als we gaan samenwerken. Effectieve en transparante communicatie is onvoorwaardelijk ons sleutelwoord. Uiteraard is het ook mogelijk om een professioneel taxatierapport op te stellen.

Ik wil graag een advies t.b.v. een verkoop of verhuurbeslissing

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars.

Overige diensten

Verkopen/verhuren

Lees meer over onze aanpak!

Kopen/huren

Laat u begeleiden door een professional.

Waarde advies

Ter ondersteuning voor het nemen van de juiste beslissing bij verkoop-/verhuur.

Taxaties

Kwaliteitsrapportage voor o.a. financieringsaanvragen. Lees meer.

Beleggingen

Maximaal rendement met ID Bedrijfsmakelaars

Beheer

Uw vastgoed in goede handen.

Consultancy

Uw partner voor een grote diversiteit aan vraagstukken m.b.t. commercieel vastgoed.

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 – 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak


Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266