fbpx

Over ons

 

We zijn ondernemend met commercieel vastgoed.

Daadkrachtig op uw doel af.

ID Bedrijfsmakelaars bestaat sinds 2005. We werken voor een brede diversiteit aan leuke opdrachtgevers en klanten. Onze organisatie is in Hilversum geboren en getogen; we kennen daarom het dorp en de directe regio, we weten wat er speelt en wat er niet speelt. Voor velen in ons netwerk zijn wij intussen uitgegroeid tot een logische vanzelfsprekendheid op het gebied van bedrijfsmakelaardij. In welke vorm dan ook.

Op ons kantoor in Hilversum werken we met een leuke frisse jonge groep ambitieuze en gemotiveerde mensen, die er altijd bovenop zit en die communicatie beschouwt als de sleutel tot een succesvolle en vruchtbare samenwerking. We staan voor een collegiale, alerte en proactieve aanpak. We zijn daadkrachtig. Met humor. En professionele zakelijkheid. Zo simpel is het. Uw doelstelling is onze doelstelling.

 

Ons team

Toine Born
Rev-RTsv

Toine is een ervaren en gespecialiseerde bedrijfsmakelaar RT. “Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen.” Een professional die doorgaat daar waar anderen ophouden.

Allard Welling
Rev-RTsv

Allard is een altijd alerte en zéér goed ingevoerde bedrijfsmakelaar RT. “Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgebouwd; die zet ik elke dag graag in.”

Isabelle Smink ‍
Makelaar in opleiding

Isabelle is commercieel medewerker, zowel voor de binnen- als buitendienst. Ze kent de dossiers van binnen en van buiten. “Ik begrijp de belangen van opdrachtgevers. Het is leuk om in gesprek te gaan en een lange termijnrelatie op te bouwen.”

Joke Biesheuvel
Administratie

Binnendienst: stipt en direct aanspreekbaar. Altijd reagerend op al uw verzoeken, per e-mail en telefoon. Zorgt dat uw dossier tot in de puntjes klopt.

Heleen van Gelderen ‍
Back-office

Heleen werkt twee dagen per week op ons kantoor in Hilversum. Zij is verantwoordelijk voor de gehele administratie van de vastgoed portefeuille welke in beheer is voor diverse relaties van ID Bedrijfsmakelaars.

Paul van der Geer‍
Taxateur Groot Zakelijk Vastgoed

Paul is een taxateur met 25 jaar ervaring op het gebied van complexe vastgoed(waarderings)vraagstukken.
“Ik heb uitgebreide kennis van en ervaring met zowel ‘reguliere’ taxaties van uiteenlopende categorieën commercieel vastgoed als meer gespecialiseerde werkzaamheden zoals (her)ontwikkelingen en grondwaarderingen.”

Annemijn de Leeuw
Annemijn de Leeuw
Commercieel medewerker

Annemijn werkt vier dagen per week op ons kantoor als commercieel medewerker. Ze is o.a. verantwoordelijk voor de ondersteuning aan de makelaars en taxateurs.

Kennismaken met ID Bedrijfsmakelaars?

Bel of mail. Wij komen graag bij u langs om ons aan u voor te stellen en te bespreken wat ID Bedrijfsmakelaars voor u kan betekenen.

Contact

ID Bedrijfsmakelaars staat voor kwaliteit en is aangesloten bij de navolgende organisaties:

Al meer dan 10 jaar werken wij samen met ID Bedrijfsmakelaars. In een goede dialoog komen wij snel tot een resultaat. Dat is niet altijd een standaard oplossing waardoor er verrassende, maar altijd doeltreffende uitkomsten zijn”.

Kees HilhorstScildon

“Als oud aannemer heb ik sinds ik ID bedrijfsmakelaars heb ingeschakeld om mijn belangen te behartigen, ervaren dat zij snel, direct, correct en altijd bereikbaar zijn, ook buiten kantoor uren. Ik kan ID bedrijfsmakelaars buiten gewoon aanbevelen”.

Hans Nieuwenhuis

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266