fbpx

Consultancy

 

Wij doorgronden de steeds veranderende markt.

Wij weten het antwoord.

U bent projectontwikkelaar, of investeerder. Of, misschien werkt u voor of in opdracht van een gemeente of andere overheidsinstelling en houdt u zich daar bezig met de markt van het commercieel vastgoed. U bent het ongetwijfeld met ons eens dat de markt ongekend dynamisch is. Daardoor is het lastiger geworden om de ware aard van de markt te doorgronden en te begrijpen. U vindt het best moeilijk om de juiste beslissingen te nemen. Het is bovendien gecompliceerd om voor de nabije en verre toekomst de consequenties van een besluit in te schatten.

Wij adviseren u

Zo zijn wij in staat om op basis van trends in de markt, specifieke branche-informatie en objectieve datavergaring, goede marktanalyses te maken en begrijpelijke haalbaarheidsstudies op te zetten. We kennen de locaties, de panden en de omstandigheden in Hilversum en omgeving, waardoor we goed weten welke mogelijke dwarsverbanden bestaan die van invloed zijn op de door u te maken strategische keuzes. Wij hebben inzicht in toekomstige ontwikkelingen en de uitwerkingen daarvan op uw bedrijfsresultaat. We zijn in staat om u een inzicht te geven in alle mogelijke scenario’s. Dit alles maakt het eenvoudiger om keuzes te maken die het meeste recht doen aan al uw doelstellingen.

Ik wil graag weten wat ID voor mij kan betekenen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars.

Overige diensten

Verkopen/verhuren

Lees meer over onze aanpak!

Kopen/huren

Laat u begeleiden door een professional.

Waarde advies

Ter ondersteuning voor het nemen van de juiste beslissing bij verkoop-/verhuur.

Taxaties

Kwaliteitsrapportage voor o.a. financieringsaanvragen. Lees meer.

Beleggingen

Maximaal rendement met ID Bedrijfsmakelaars

Beheer

Uw vastgoed in goede handen.

Consultancy

Uw partner voor een grote diversiteit aan vraagstukken m.b.t. commercieel vastgoed.

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 – 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak


Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266