fbpx

Kopen/huren

 

U wilt kopen of huren?

Wij weten het antwoord.

Als u op zoek bent naar kantoor-, winkel- bedrijfsruimte, bijvoorbeeld in Hilversum of omgeving, dan is ID Bedrijfsmakelaars niet alleen uw deskundige gesprekspartner maar deze treedt ook op als een loyale en marktgerichte bondgenoot. U verwacht van een professionele bedrijfsmakelaar dat deze de markt kent, dat deze een uitgebreid netwerk heeft waar uw specifieke zoekvraag kan worden neergelegd en dat deze pro-actief aan de slag gaat. We hebben één doel: we willen uw zoekvraag succesvol afronden. U hebt dan uw ideale bedrijfspand gevonden!

Het ID stappenplan
1. Inventariseren van uw wensen en mogelijkheden Als wij met elkaar in gesprek gaan, inventariseren wij vanzelfsprekend uw wensen en mogelijkheden. Wij stellen veel vragen. Wij stellen zelfs vragen waar u zelf nog niet eens bij had stilgestaan. We verfijnen en optimaliseren uw zoekopdracht.
2. Offerte Als wij een goed beeld hebben van uw ambities en doelstellingen, maken wij een heldere offerte en starten we een opdrachtgerichte en effectieve zoektocht.
3. Communicatie U kunt er van uitgaan dat wij u proactief op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen het bestaande en nieuwe aanbod, dat voor u relevant is.
4. Bezichtigen Graag gaan we met u op pad om relevante objecten te bezichtigen. Als u de keuze hebt gemaakt, dan begeleiden wij u met alle relevante vervolgstappen. Zo ondersteunen wij u bij het onderhandelingsproces, we maken de contracten in orde, we houden de juridische kaders scherp in de gaten en we sluiten het proces af met de sleuteloverdracht.
 

Ik wil graag een afspraak om mijn zoekopdracht te bespreken!

Vul hieronder uw gegevens is en wij nodigen u dan graag uit op ons kantoor om uw zoekprofiel in kaart te brengen.

Overige diensten

Verkopen/verhuren

Lees meer over onze aanpak!

Kopen/huren

Laat u begeleiden door een professional.

Waarde advies

Ter ondersteuning voor het nemen van de juiste beslissing bij verkoop-/verhuur.

Taxaties

Kwaliteitsrapportage voor o.a. financieringsaanvragen. Lees meer.

Beleggingen

Maximaal rendement met ID Bedrijfsmakelaars

Beheer

Uw vastgoed in goede handen.

Consultancy

Uw partner voor een grote diversiteit aan vraagstukken m.b.t. commercieel vastgoed.

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 – 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak


Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266