fbpx

Baarn – Verbindingsweg 3A

Verbindingsweg 3A

BAARN
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
125 m2
In units vanaf:
125 m2
€ 1.450,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Aan een rustige zijstraat van de Oosterstraat ligt deze multifunctionele bedrijfs-/praktijkruimte van ca. 125 m² v.v.o. met brede (maatschappelijke) bestemming. De ruimte is keurig onderhouden, heeft veel lichtinval door de grote ramenpartijen (o.a. v.v. openslaande deuren) en diverse lichtkoepels en beschikt over een eigen buitenruimte. Al ruim 20 jaar is deze ruimte door de huidige huurder in gebruik als kinderdagverblijf.

LOKATIE
De ruimte is centraal gelegen nabij het centrum van Baarn, het NS station en de uitvalswegen (binnen 5 autominuten op de A1). Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het aan de voorzijde gelegen parkeerterrein.

INDELING
Middels recht van overpad bereikt u de bedrijfsruimte. Entree/hal met kasten, openslaande deuren naar grote ruimte welke v.v. een linoleumvloer met vloerverwarming, (kinder) toiletgroep, pantry, openslaande deuren naar de buitenruimte (tuin). 2e ruimte v.v. lichtkoepels (nu in gebruik als slaapruimte). 3e kantoorruimte met separate toilet- en doucheruimte + opstelling CV-ketel.

OPLEVERINGSNIVEAU
De oplevering geschiedt in de huidige staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- eigen entree;
- airconditioning*;
- gas C.V. ketel en radiatoren;
- keukenblok met met aanrecht/spoelbak*;
- inbouwspots;
- toiletten;
- tuinhek*
- rookmelders*;
- huidige plafond- en wandafwerking;
- vloerafwerking linoleumvloer v.v. vloerverwarming (m.u.v. hal welke v.v. tapijt);
- akoestische panelen*.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

Huidige huurder biedt de navolgende inventaris ter overname aan, prijs n.o.t.k.: twee keukenkasten, koelkast, wasmachine (5 jaar), droger (5 jaar), alle kasten in kantoor, hoge kast in slaapkamer, stapelbedden, dubbelbox, hoge tafel en hoge bank.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.450,-- per maand, exclusief servicekosten.
Geen BTW van toepassing.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag van € 175,- per maand, exclusief BTW verschuldigd, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• de levering van gas, water en elektra incl. vastrecht;
• terreinonderhoud (het ‘overpad’);
• glasverzekering.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor de diverse leveringscontracten t.b.v. de communicatieve diensten.

PARKEREN
Er bevindt zich voldoende (vrije) parkeergelegenheid op het aan de voorzijde gelegen parkeerterrein.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
In overleg tussen partijen overeen te komen, bij voorkeur voor langere termijnen.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
het uitoefenen van activiteiten gericht op de sociale, maatschappelijke, educatieve en openbare dienstverlening, waaronder:
• gezondheidszorg;
• zorg en welzijn;
• jeugd/kinderopvang;
• onderwijs;
• tentoonstellingsruimten;
• religie;
• uitvaart/begraafplaats;
• bibliotheken;
• openbare dienstverlening;
• verenigingsleven.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurdersaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266