fbpx

Blaricum – Binnendelta 20b

Binnendelta 20b

BLARICUM
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
100 m2
In units vanaf:
100 m2
€ 1.275,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein 'Businesspark 27' aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een fraaie kantoorunit voor de verhuur beschikbaar gekomen.

De kantoorunit is middels eigen entree/trapopgang te bereiken en is gelegen op de eerste verdieping. De unit heeft een vloeroppervlak van circa 100 m² b.v.o. en kenmerkt zich door de grote hoeveelheid daglichttoetreding en een hoog afwerkingsniveau.

Bereikbaarheid:
De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht:
- gestucte en geschilderde wanden;
- gestucte plafonds v.v. opbouwspots;
- voldoende stopcontacten;
- pvc-vloer v.v. vloerverwarming;
- luxe pantry v.v. koelkast* en vaatwasser*;
- luxe toiletvoorziening;
- warmtepomp.
De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.275,- per maand exclusief BTW.

Parkeergelegenheid:
Er is één parkeerplaats beschikbaar. In omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Kantoorbestemming

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 45,- per maand exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
- algemeen onderhoud buitenterrein;
- glasbewassing;
- administratiekosten ad 5%.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot internet vast te leggen.
Voorschot t.b.v. verbruik energie en water nader te bepalen, afrekening respectievelijk middels tussenmeter / naar rato.


HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurcontract.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de servicekosten en de BTW over dit bedrag.

HUURPERIODE(N)
Huurperiode bij voorkeur voor een periode van 5 jaar, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ feb 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van (eventueel) van overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde uit te kunnen oefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Aan een eventueel verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte kunnen geen der partijen enig recht ontlenen, behoudens in het geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze aanmelding/brochure is met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266