fbpx

Blaricum – Deltazijde 24d

Deltazijde 24d

BLARICUM
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
73 m2
In units vanaf:
73 m2
€ 995,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Turn-key hoekbedrijfsunit met kantoorvloer op de verdieping van totaal ca. 73 m² b.v.o.

Deze moderne unit met overheaddeur is voorzien van een eigen parkeerplaats, een hoogwaardig opleveringsniveau (instapklaar), royale natuurlijke daglichttoetreding en airconditioning op beide verdiepingen.

Oppervlakte
De unit kent een vloeroppervlakte van circa 73 m² verdeeld over circa 36,5 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 36,5 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Bereikbaarheid
Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein "BUSINESSPARK 27” aan de Blaricummermeent in Blaricum. Binnen 5 minuten rijd je op de snelweg A27 richting Almere of Utrecht.

Businesspark 27
Bedrijventerrein "BUSINESSPARK 27” voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsruimte zijn van buitgewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Daarnaast zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Opleveringsniveau
Oplevering geschiedt in de huidige 'turn-key' staat, inclusief de navolgende voorzieningen:
- overheaddeur;
- meterkast v.v. invoer elektra, water en internetaansluiting;
- toiletvoorziening op de begane grond;
- betonvloer;
- airco wandunits voor koelen en verwarmen;
- pantry op de verdieping;
- systeemplafond v.v. inbouwverlichting;
- voldoende wandcontactdozen;
- voorbereidingen vloerverwarming aanwezig;
- te openen ramen.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt EUR 995,- exclusief BTW op maandbasis.

Servicekosten
Een nader te bepalen bedrag ten behoeve van de VVE (huurdersdeel).

BTW belaste huurprijs
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

Parkeren
Eén (1) parkeerplaats voor de bedrijfsunit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de servicekosten en de BTW over dit bedrag.

Huurperiode(n)
Huurperiode bij voorkeur voor een periode van 5 jaar, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

Opzegging
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

Aanvaarding
Per direct.

Bestemmingsplan
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Energielabel
Niet van toepassing.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ feb 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

Bijzondere bepalingen
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van (eventueel) van overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde uit te kunnen oefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Aan een eventueel verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte kunnen geen der partijen enig recht ontlenen, behoudens in het geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Disclaimer
De informatie uit deze brochure is met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266