fbpx

Blaricum – Deltazijde 34c

Deltazijde 34c

Blaricum
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
113 m2
In units vanaf:
113 m2
€ 1.325,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "BUSINESSPARK 27" bieden wij deze nieuwe hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunit met kantoorruimte en 2 eigen parkeerplekken te huur aan van totaal ca. 113 m² v.v.o.

BUSINESSPARK 27
Bedrijventerrein “BUSINESSPARK 27” voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsruimte zijn van buitgewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Daarnaast zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk.

LOCATIE
Het bedrijvenpark is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam.

OPPERVLAKTE
- begane grond: ca. 57 m² v.v.o.;
- 1e verdieping: ca. 56 m² v.v.o.;

Totaal ca. 113 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsunit wordt in zeer compleet afgebouwde staat opgeleverd (turn-key), inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- gestucte wanden;
- verdieping v.v. visgraat pvc-vloer;
- ruim voldoende wandcontactdozen;
- verdieping v.v. akoestische panelen met inbouwspots*;
- toilet v.v. fontein;
- luxe pantry v.v. koelkast, vaatwasser en oven;
- elektrische overheaddeur (4,2 m breed);
- airco te plaatsen in overleg met verhuurder (tegen meerprijs).

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

BESTEMMING
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.325 per maand, exclusief BTW en servicekosten (VVE) op maandbasis.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader overeen te komen bedrag servicekosten, inzake de navolgende door verhuurder (VVE) te verzorgen leveringen en diensten:
- algemeen onderhoud buitenterrein;
- glasverzekering;
- glasbewassing;
- administratiekosten ad 6%.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. water, elektra en de communicatieve diensten, alsmede diverse onderhoudscontracten t.b.v. de technische installaties.

PARKEREN
2 (twee) eigen parkeerplaatsen op voorgelegen terrein.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de servicekosten en de BTW over dit bedrag.

HUURPERIODE(N)
Huurperiode bij voorkeur voor een periode van 5 jaar, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ feb 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van (eventueel) van overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde uit te kunnen oefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Aan een eventueel verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte kunnen geen der partijen enig recht ontlenen, behoudens in het geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze aanmelding/brochure is met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266