fbpx

Hilversum – Arendstraat 27

Arendstraat 27

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
58 m2
In units vanaf:
24 m2
€ 840,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Het uit de begin jaren vijftig daterende fabrieksgebouw van de pillen fabrikant Roter, is in de periode 2000 getransformeerd tot een modern Hilversums kantorencomplex voor de creatieve sector. Het gebouw heeft hierbij de naam gekregen "Rotor Media". Het Rotor Media complex is sinds de transformatie met veel succes in gebruik (geweest) bij diverse bedrijven en ondernemingen, waaronder BNN, Spil Games, Dutch Garden en vele andere bedrijven.

BESCHIKBAARHEID
De navolgende kantoorunits zijn beschikbaar:
Unit: metrage (kameropp.): Huurprijs (op maanbasis):
27-7      34 m²                     EUR 680,-
27-8      61 m²                     VERHUURD
27-9      24 m²                     EUR 480,-

De genoemde huurprijs op maanbasis is inclusief servicekosten en exclusief BTW.
Huurder kan tevens gebruik maken van de vergaderruimte.
Het gaat om verschillende kantoorkamers op een gezamenlijke vloer/adres/entree.

BEREIKBAARHEID
Het complex is per auto niet alleen goed aan te rijden vanuit het centrum, maar ook van en naar de Rijksweg A27 (Utrecht - Almere) en de Rijksweg A1 (Amsterdam - Amersfoort).
Vanaf het centraal station van Hilversum rijden er meerdere buslijnen in de richting van de Arendstraat. Met het afronden van het provinciale besluit rond de aanleg van de HOV-lijn (een busverbinding voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer), komt ter hoogte van de Mussenstraat een eerste en enige halte met een rechtstreekse aansluiting op het centraal station van Hilversum.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt opgeleverd met een zeer compleet voorzieningenniveau waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en installaties, onder meer bestaande uit:
• representatieve hoofdentree;
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• gezamenlijke pantry en toiletgroep;
• luchtbehandelingssysteem ;
• brandmeldinstallatie;
• buitenzonwering;
• camerabeveiliging;
• aluminium kozijnen voorzien van draai-/kiepramen met op de parterre gelaagd veiligheidsglas;
• atrium;
• personenlift.

PARKEREN
één parkeerplaats per unit beschikbaar.
De huurprijs bedraagt € 467,50 per plaats per jaar exclusief BTW.

HUURTERMIJN
De verhuurder streeft naar een langdurige huurrelatie.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een niet verrekenbaar voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd ter grootte van € 50,- per m² op jaarbasis exclusief BTW (reeds inbegrepen in de hierboven vermelde huurprijs op maandbasis) , inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• onderhoud gas cv-installatie;
• onderhoud buitenterrein, inclusief herstel bestrating;
• glasbewassing buitenzijde;
• bijdrage totale afvalwerkingskosten;
• schoonmaakkosten algemene ruimten;
• de levering van gas, water en elektra en het vastrecht ter zake van de individuele ruimte, alsmede een pro rata aandeel in de algemene ruimte;
• videocamerabewaking;
• internetaansluiting.

INTERNET
Huurder kan gebruik maken van WIFI en vaste internetpunten in de kantoorruimte.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW BEPALING
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

ONDER-/ OVERMAAT METRAGE
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening. Volledigheidshalve wordt genoemd dat deze advertentie het kameroppervlak vermeld exclusief een pro rata aandeel in de algemene ruimte.

GUNNING
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Contactpersoon

Allard Welling
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266