fbpx

Hilversum – Beresteinseweg 34

Beresteinseweg 34

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
830 m2
In units vanaf:
830 m2
€ 2.200.000,00
kosten koper excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

UNIEKE KANS, ZEER BIJZONDER WOON-/BEDRIJFSPAND GELEGEN AAN HET CORVERSBOS

Aan de Beresteinseweg, grenzend aan de bosrand van het Corversbos en het bedrijventerrein “Havenkwartier” te Hilversum, bieden wij te koop aan een kantoor-/showroompand met bedrijfsruimte van in totaal ca. 560 m² b.v.o. alsmede het zeer luxe bovengelegen loftachtige penthouse (geheel gerenoveerd in 2022) van maar liefst circa 270 m² gebruiksoppervlakte.

Welkom bij jouw nieuwe thuis: niet alleen een zeer luxe loftachtig penthouse maar tevens een kantoor met opslagruimte/werkplaats dat niet alleen ruimte biedt voor je groeiende bedrijf, maar ook een inspirerende omgeving creëert waar innovatie gedijt en dromen werkelijkheid worden. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe formules, het uitbreiden van je productassortiment of het versterken van je distributienetwerk, dit kantoor/ is de perfecte springplank naar jouw ongekende groeipotentieel.

De totale vloeroppervlakte is al volgt verdeeld:
- Begane grond: kantoorruimte ca. 325 m²;
- Begane grond: bedrijfsruimte ca. 237 m²;
- Verdieping: luxe penthouse + separaat studio ca. 270 m² + terras ca. 195 m².

De kantoorruimte is op dit moment verhuurd (langdurig), maar is - indien gewenst - vrij van huur en gebruik op te leveren.
Meetrapport conform NEN 2580 is aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoor met bedrijfsruimte wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
Kantoor begane grond:
- deels systeemplafonds met verlichting (led);
- vloerafwerking deels middels tapijt;
- toiletgroep;
- pantry voorziening + bar (inclusief vaatwasser);
- verwarming middels gas C.V. (dec 2023) met radiatoren;
- kabelgoten (vloerpalen) t.b.v. elektra/ICT infrastructuur;
- kunststof kozijnen;
- brandslangharspels;
- perslucht;
- krachtstroom;
- alarm;
- 50 zonnepanelen;
- carport met afsluitbaar hek;
- glasvezel internet 2gb aanwezig.

Penthouse 1e verdieping:
Zeer luxe penthouse met riant dakterras van ca. 195 m²
Compleet ingericht keuken, eetkamer, woonkamer, tv-kamer.
Alle slaapkamers voorzien van eigen badkamer en inloopkast. Separate toilet, wasruimte en techniekruimte.
Veel licht door 2 lichtstraten welke v.v. automatisch bedienbare screens.
Volledig v.v. domotica systeem.

Studio 1e verdieping:
Voorzijde separaat studio met eigen opgang (thans regelmatig verhuurd als Airbnb).

PARKEREN
Tot het gehuurde behoren drie parkeerplekken, alsmede de tot het gehuurde behorende inrit. Voorts is er voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg (onbetaald).

VRAAGPRIJS
€ 2.200.000,- kosten koper.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

OMZETBELASTING
Verkoper opteert bij verkoop niet voor een met BTW belaste levering van de onroerende zaak.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Vreelandseweg” zijn bedrijven tot de categorie 1 en 2 toegestaan volgens de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Ongeschikte detailhandel is eveneens mogelijk, alsmede bedrijven in de creatieve industrie.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Hilversum, sectie I, nummer 2244, groot 455 m².
Gemeente Hilversum, sectie I, nummer 2539, groot 244 m².

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn thans geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen.

AANVAARDING
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

Verkoop geschiedt in de huidige staat, "as is where is", zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken, welke voor rekening en risico van koper komen.

KOOPCONTRACT
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper een zekerheidsstelling verstrekken voor het gelijke bedrag van 10% van de koopprijs.

NEN 2580 MEETRAPPORT
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport opgesteld.

ONDER-/OVERMAAT
De vermelding van de oppervlakte van het vastgoed houdt slechts een aanduiding in. Indien de werkelijke situatie daaraan niet beantwoordt, levert dit voor geen van partijen enigerlei rechtsvordering op.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

___________________________________________________________________________________
WONEN

Wonen en werken combineren zonder dat het elkaar in de weg zit? Dat kan in dit fantastische bedrijfspand met penthouse (loftstijl) aan de rand van het industrieterrein Havenkwartien en het Corvesbos!

APPARTEMENT
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met een netto vloeroppervlak van ca. 271 m² en een ruim dakterras van 194 m² (oostliging). Het appartement is volledig gerenoveerd in 2022 en luxe afgewerkt met o.a. een prachtige open keuken, domoticasysteem, grote dakramen (tevens zonwerend) 3 slaapkamers en 3 badkamers.
Aan de voorzijde bevindt zich een separaat appartement ca. 55m² met eigen opgang welke momenteel via Airbnb verhuurd wordt.

Omgeving
De centrale ligging kenmerkt zich vooral door rust en groen. Het Corversbos bevindt zich in uw "achtertuin" vanwaar u prachtige wandelingen en fietsroutes kan maken bijvoorbeeld richting 's-Graveland. Het centrum van Hilversum met al haar diversiteit aan winkel-/en horecagelegenheden en het NS-station bereikt u in ca. 5 minuten fietsen. Ook zijn (internationale)scholen, sportgelegenheden en het winkelcentrum Kerkelanden in de nabije omgeving te vinden.
De verbinding met de uitvalswegen (A1/A27) is goed te noemen waarbij u binnen 30 autominuten grote steden zoals Amsterdam en Utrecht bereikt.

Indeling appartement
Binnenkomst begane grond in grote hal met genoeg ruimte voor de garderobe, trap naar eerste verdieping.
Ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken met o.a. een toilet, technische-/ en wasruimte.

De luxe open keuken is een ware eye catcher met een heerlijk kookeiland met bar voor ca. 4 personen en veel opbergruimte. Verder is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals 7-pits inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, Quooker, dubbele klimaatkast, stoomoven, combi-oven, koelkast en vriezer met ijsblokjesmachine.

De keuken en living zijn zo gesitueerd dat u vanuit elke hoek zicht heeft op het Corversbos, tevens is het mogelijk de schuifpuien te openen om letterlijk buiten naar binnen te halen middels de Franse balkons.

De haard werkt als roomdivider tussen de keuken en de woonkamer. Hier is tevens slim de tv en extra bergruimte in weggewerkt.
Ook is er nog een aparte ruimte gecreëerd welke ideaal te gebruiken is als bijvoorbeeld gameruimte of speelplek voor de kinderen.

De riante buitenruimte van 194 m² sluit direct aan op de living en is een waar verlengstuk van het woongenot. Het dakterras biedt meer dan genoeg ruimte voor een grote loungebank en eettafel.

De ruime master bedroom is v.v. een walk in closet en een badkamer met jacuzzi, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en zijn beide voorzien van badkamer met toilet, douche en wastafel.

Appartement voorzijde
Het appartement is gerenoveerd in 2022, volledig privé met eigen ingang, woonkamer, badkamer, slaapkamer en keuken.

Bijzonderheden:
- ruime en lichte loft van ca. 270 m2 alsmede ca. 195 m2 dakterras;
- volledige woonbestemming;
- prachtig uitzicht op het Corverbos;
- appartement v.v. vloerverwarming;
- 3 slaapkamers en 3 badkamers;
- v.v. domotica systeem;
- airconditioning;
- veel licht door 2 lichtstraten welke v.v. automatisch bedienbare screens.
- voorzijde separaat appartement ca. 55m² met eigen opgang (thans regelmatig verhuurd als Airbnb).

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266