fbpx

Hilversum – Bussumerstraat 24

Bussumerstraat 24

HILVERSUM
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
227 m2
In units vanaf:
227 m2
€ 2.095,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Zelfstandige kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen met een oppervlakte van ca. 227 m² v.v.o. gelegen aan de Bussumerstraat, in het stadscentrum van Hilversum. Met brede bestemming mogelijk, zoals detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en activiteiten in de creatieve sector.

LOCATIE
De kantoorruimte is op steenworp afstand gelegen van het kernwinkelgebied (welstandsklasse: A1) van Hilversum. In de directe omgeving bevinden zich diverse parkeergarages en het NS Station Hilversum.

BEREIKBAARHEID
De Hilversumse binnenstad is per auto, alsmede per openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Ook zijn er in en rond het centrum diverse parkeerterreinen (betaald), vijf openbare parkeergarages en meerdere fietsenstallingen.

VLOEROPPERVLAKTE
- Begane grond ca. 141 m² v.v.o.
- 1e verdieping ca. 86 m² v.v.o.

Totaal ca. 227 m² v.v.o. Er is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
Voor de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd, daarmee voorzien van onder meer:
- huidige vloerafwerking (houten vloeren);
- glasvezelaansluiting;
- belruimte bgg;
- pantry v.v. koelkast, oven, kookplaat en wasbak v.v. warm en koud water*;
- toiletvoorzieningen bgg;
- airco 1e verd. (ter overname van huidige huurder)
- buitenruimte;
- huidige wand- en plafondafwerking (stucwerk) (deels) voorzien van opbouwverlichting*.
- huidige plafondafwerking met basis e-installatie*;
- gordijnen bgg*;
- rolluik*.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

BESTEMMING
Conform het huidige bestemmingsplan “Binnenstad 2013” is het object aangeduid als Centrum Randgebied-1 (Crb 1), hetgeen het gebruik mogelijk maakt van detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en activiteiten in de creatieve sector.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.095,- exclusief BTW op maandbasis.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. gas, water, elektra en de communicatieve diensten, alsmede diverse onderhoudscontracten t.b.v. de technische installaties.

PARKEREN
Betaald parkeren in de omgeving.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de BTW over dit bedrag.

HUURPERIODE(N)
Huurperiode bij voorkeur voor een periode van 3 jaar, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ feb 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van (eventueel) van overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde uit te kunnen oefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Aan een eventueel verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte kunnen geen der partijen enig recht ontlenen, behoudens in het geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

ENERGIELABEL
Volgt.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266