fbpx

Hilversum – Franciscusweg 10A 10

Franciscusweg 10A 10

HILVERSUM
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
254 m2
In units vanaf:
0 m2
€ 455.000,00
vrij op naam excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Kerkelanden" bieden wij deze hoogwaardig nieuw op te leveren bedrijfsunit met kantoorruimte, riant dakterras en voldoende parkeergelegenheid te koop aan van totaal ca. 254 m² b.v.o.
De unit leent zich uitstekend voor een combinatie van bedrijfsruimte, showroom, opslag en kantoorgebruik.

LOCATIE
Bedrijventerrein Kerkelanden is in omvang (25 hectare) het tweede bedrijventerrein van Hilversum en vertegenwoordigt met circa 1.800 werkzame personen, verdeeld over 120 bedrijven, een belangrijke economische waarde.

Het bedrijventerrein huisvest een gevarieerd aanbod aan bedrijven van groot tot klein. Denk o.a. aan diverse autobedrijven (zoals Volkswagen/Audi en BMW/Mini), een groothandel (Sligro), ICT-bedrijven, media, sportgelegenheden en zorg.

BEREIKBAARHEID
Het terrein wordt ontsloten via de Franciscusweg en is centraal gelegen tussen diverse uitvalswegen richting de A1, A2 of A27.

DE BEDRIJFSUNIT
Deze bedrijfsunit is gelegen aan Franciscusweg 10 A 10, zijnde bouwnummer 3.

VLOEROPPERVLAK
- begane grond: 92 m² b.v.o.;
- 1e verdieping: 92 m² b.v.o.;
- 2e verdieping: 70 m² b.v.o.;

Totaal 254 m² b.v.o.

PARKEERGELEGENHEID
Tot het object behoren 3 parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau in de huidige 'casco' staat waarbij de navolgende voorzieningen aanwezig zijn:
- Meterkast v.v. invoer elektra, water en databekabeling;
- Monolithische betonnen vloer op de begane grond;
- Gasloos;
- Kunststof glaspui en kozijnen met triple beglazing;
- Houten trap naar de 1e en 2e verdieping;
- Aansluitpunt gevelreclame;
- Afgewerkte betonnen kanaalplaatvloer 1e en 2e verdieping;
- Warmtepompsysteem met vloerverwarming en vloerkoeling;
- Zonnepanelen (6x);
- Kunststof dakbedekking;
- Dakterras.

VRAAGPRIJS
EUR 455.000,- v.o.n. excl. BTW. (géén overdrachtsbelasting).

KOSTEN KOPER
De notariskosten zijn voor rekening van de koper. Er is géén overdrachtsbelasting verschuldigd!

OMZETBELASTING
Verkoper opteert bij verkoop WEL voor een met BTW belaste levering van de onroerende zaak.

ZEKERHEIDSTELLING
Koper dient binnen één maand na ondertekening van de koopakte een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overgemaakt te hebben op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Hilversum sectie H nummer 4485 A3.

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn thans geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen.

AANVAARDING
In overleg met verkoper. Kan op zeer korte termijn.

KOOPCONTRACT
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

BESTEMMING
Conform het vigerend bestemmingsplan kunnen zich op Kerkelanden bedrijven tot en met milieucategorie 3, alsmede sportvoorzieningen vestigen.

APPARTEMENTSRECHT / VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Om de kwaliteit en waardeontwikkeling van de bedrijfsruimten ook in de toekomst te borgen is er voor gekozen het project te splitsen in appartementsrechten. Automatisch ontstaat hierdoor een Vereniging van Eigenaren (VvE). Op het moment dat u eigenaar wordt van een bedrijfsruimte, wordt u tevens lid van de VvE. Deze vereniging behartigt de belangen van alle eigenaren.

De betreffende splitsingsakte- en tekeningen zijn via ons kantoor verkrijgbaar.

ENERGIELABEL
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol BRL 9500-06 een energielabel te kunnen opstellen. Afhankelijk van de gebouwfuncties die koper aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Koper neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energie- label, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266