fbpx

Hilversum – Gijsbrecht van Amstelstraat 189

Gijsbrecht van Amstelstraat 189

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
115 m2
In units vanaf:
115 m2
€ 329.500,00
kosten koper excl. BTW
verkocht

Omschrijving

RECENT VERBOUWDE WINKEL/LUNCHROOM MET BOVENWONING
In het levendige winkelgebied aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 189, bieden wij een op A2 locatie gelegen winkelruimte met bovenwoning te koop (huur behoort ook tot de mogelijkheid) aan ter grootte van totaal ca. 115 m².

Hoog afwerkingsniveau:
De winkel is voorzien van een strak afwerkingsniveau en is zo te betrekken. Enkele kenmerken zijn een gietvloer v.v. vloerverwarming, strak gestukte wanden en plafonds, airco, nieuwe groepenkast, toiletgroep, voorbereidingen voor keukenfacililteiten, welke reeds voorzien is van teglwerk op vloeren en wanden. Nieuwe markies over gehele breedte winkel in de kleur zwart.

Winkel: ca. 75 m², gelegen op de parterre met voorbereidingen voor keukenfaciliteiten met lichtkoepel en airco en zeer nette toiletgroep. Achteruitgang welke uitkomt op de Gijsbrecht van Amstelstraat.
Bovenwoning: ca. 40 m², uitsluitend toegankelijk via de winkel/lunchroom.

Op de Gijsbrecht van Amstelstraat bevindt zich een grote diversiteit aan winkelbedrijven, variërend van landelijke filiaalbedrijven zoals de Albert Heijn tot aan lokale detaillisten in zowel food, mode en bijvoorbeeld de verzorgingsbranche. Andere winkelketens en speciaalzaken op de Gijsbrecht van Amstelstraat zijn bijvoorbeeld: HEMA, Kruidvat en Etos.

Dit object is uitermate geschikt voor lunchroom, detailhandelsbedrijven, dienstverlening, kantoor (met baliefunctie), horeca (categorie A of B) of bedrijven in de creatieve industrie.

OPLEVERINGSNIVEAU
Oplevering geschied in de huidige ‘casco’ staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
• gas c.v. ketel;
• huidige vloerafwerking: deels middels gietvloer en deels plavuizen*;
• toiletgroep;
• airconditioning*;
• gestukt plafond met lichtpunten*;
• markies over gehele breedte winkel, handmatig bediend*;
• olie- en vetafscheiding (achterzijde winkel)*.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt: EUR 329.500,- k.k.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

BTW CLAUSULE
Verkoper opteert niet voor een met BTW belaste levering.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

BOUWKUNDIGE EN/OF TECHNISCHE STAAT BIJ LEVERING
Behoudens voor zover schriftelijk afwijkend overeen te komen, wordt het object aan koper in eigendom overgedragen in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van deze overeenkomst bevindt (volgens het principe van ‘as is where is’) met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bosdrift 2013” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel, dienstverlening of kantoor (met baliefunctie), horeca (categorie A of B) of ondernemingen in de creatieve industrie. Verdieping heeft bestemming wonen.

KOOPOVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper/huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen van de eventueel van overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door koper/huurder beoogde bedrijfsvoering in het object uit te kunnen (laten) oefenen.

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente Hilversum
Sectie L
Nummer(s) 765
Groot 1 are en 1 centiarie

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper/verhuurder zijn geen bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodemgesteldheid en/of de aanwezigheid van andere in het gebouw aanwezige en voor mens en/of mileu bezwarende of gevaarlijke materialen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever behoudt zich het recht van gunning voor.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bosdrift 2013” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel, dienstverlening of kantoor (met baliefunctie), horeca (categorie A of B) of ondernemingen in de creatieve industrie. Verdieping heeft bestemming wonen.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266