fbpx

Hilversum – Gijsbrecht van Amstelstraat 64E

Gijsbrecht van Amstelstraat 64E

HILVERSUM
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
80 m2
In units vanaf:
0 m2
€ 1.350,00
per maand excl. BTW
beschikbaar

Omschrijving

Op een bijzonder aantrekkelijke locatie aan het uiteinde van de gezellige winkelstraat - de Gijsbrecht van Amstelstraat - gelegen vrijstaande kantoor-/winkelruimte ter grootte van ca. 80 m² n.v.o. welke geheel gerenoveerd is!

De kantoor-/winkelruimte is verdeeld over begane grond en de verdieping en is voorzien van keuken en toilet. Voorts is er een tuin c.q. buitenruimte, welke geschikt is om bijvoorbeeld een picknicktafel te plaatsen en zomers gezellig buiten te lunchen.

Deze fraaie kantoor-/winkelunit is bij uitstek geschikt voor ondernemingen in de zakelijke dienstverlening, maar uiteraard zijn ook andere vormen van gebruik hier mogelijk, inclusief het vestigen van een leuke winkel en/of persoonlijke dienstverlening, denk aan schoonheidssalon etc.
Wij kijken en denken graag met u mee om deze commerciële unit weer een passende invulling te geven.

OPPERVLAKTE
De kantoor-/winkelruimte kent een vloeroppervlak van ca 80 m² n.v.o., verdeeld over ca. 55 m² n.v.o. op de begane grond en ca. 25 m² n.v.o. op de verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoor-/winkelruimte wordt opgeleverd in compleet ‘nieuw’ verbouwde staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- stucwerkplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen* (Led);
- keuken v.v. vaatwasser* en koelkast*;
- modern toilet,
- warmtepomp t.b.v. verwarmen en koelen,
- vloerafwerking middels PVC vloerbedekking*.

De zaken welke zijn aangeduid met * worden in de huidige fysieke staat aan huurder opgeleverd en zijn de kosten van onderhoud en toekomstige vervanging voor rekening van de huurder. Voor de overige voorzieningen, zoals de cv ketel etc., gelden de gebruikelijke bepalingen conform het ROZ model huurovereenkomst.

PARKEREN
Openbaar en gratis parkeren voor de deur.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.350,- per maand, exclusief BTW.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Voorschot van € 190,- excl. BTW zal maandelijks in rekening worden gebracht verdeeld over:
- energie (tussenmeter) € 85,- excl. BTW;
- PV (vast bedrag) € 50,- excl. BTW;
- tuin € 40,- excl. BTW;
- technisch onderhoud € 15,- excl. BTW.

Registratie en jaarlijkse afrekening geschied op basis van tussenmeters. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE(N)
De huurovereenkomst wordt afgesloten voor de duur van ten minste 5 (vijf) jaar te verlengen met een aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar. In overleg is een kortere huurperiode bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Medio maart 2024.

BESTEMMING
Het object valt onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Utrechtseweg’. De ter plaatse geldende bestemming luidt: "detailhandel" en is geschikt voor detailhandel en dienstverlening.

ENERGIELABEL
Volgt.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoor of winkelruimte in de zin van artikel 7:230 of 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266