fbpx

Hilversum – Havenstraat 34

Havenstraat 34

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
45 m2
In units vanaf:
45 m2
€ 495,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Te huur aangeboden in het centrum van Hilversum, een in nette staat van onderhoud verkerende kleinschalige winkel-/kantoorruimte van ca. 45 m² met een frontbreedte van ca. 5 meter.

Door de brede bestemming, oa detailhandel, dienstverlening, horeca en ondernemingen in de creatieve sector biedt deze ruimte vele mogelijkheden. Perfect geschikt voor startende en/of kleine ondernemers.

Hilversum, als mediastad, telt circa 85.000 inwoners en vervult een streekfunctie in het Gooi. De sterke regionale positie van Hilversum en het gunstige vestigingsklimaat, trekt veel ondernemers aan in onder meer de retail, de dienstensector en de audiovisuele industrie. Het economische klimaat in Hilversum draagt bij aan een levendige binnenstad met onder meer een breed scala aan winkelfiliaalbedrijven en speciaalzaken.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel-/kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat 'as is' met o.a. de navolgende voorzieningen:
- basis elektrische installatie;
- huidige wand-, vloer, plafondafwerking;
- eenvoudige pantry;
- toilet;
- CV ketel met radiatoren.

De hierboven genoemde zaken worden ‘om niet’ beschikbaar gesteld. De kosten van onderhoud, vervanging en/of vernieuwing komen voor rekening van huurder.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaatsen aan de Havenstraat (betaald). Voor langer parkeren kan eenvoudig worden uitgeweken naar onder meer parkeergarage ‘Goosiche Brink’. Een winkeliersabonnement parkeergarage bedraagt € 152,- per maand.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt EUR 495,- op maandbasis, excl. servicekosten.

BTW BELASTE HUURPRIJS
Geen BTW van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd ter grootte van EUR 75,- per maand (exclusief BTW), inzake de levering van gas, water en elektra. Nacalculatie van het voorschotbedrag geschiedt jaarlijks achteraf.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met eventueel van toepassing zijnde servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting over de servicekosten.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst wordt in beginsel afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

BESTEMMINGSPLAN
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Bosdrift 2013’, kent aan het perceel de bestemming ‘Gemengd -3’ toe. Op grond van deze planregels kan het gebouw onder meer worden aangewend ten behoeve van de functie: detailhandel, dienstverlening, bedrijven in de creatieve sector, horeca cat. A en B, bedrijven in cat. 1 en 2.

BIJZONDERE BEPALINGEN
- Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
- De genoemde metrages zijn slechts indicatief. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg vervaardigd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266