fbpx

Hilversum – Hilvertsweg 40

Hilvertsweg 40

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
205 m2
In units vanaf:
205 m2
€ 349.500,00
kosten koper excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Winkelpand te koop aangeboden aan de Hilvertsweg 40 te Hilversum, ter grootte van in totaal ca. 205m² b.v.o. (excl. dakterras), verdeeld over de parterre met kelderruimte en 1e verdieping (mogelijkheid tot bewoning). De algehele onderhoudstoestand is zeer goed. Het gehele object, zowel binnen- als buitenwerks, is met veel zorg en aandacht onderhouden. In 2006 is 2/3 deel van het pand (achterzijde) gesloopt en volledig opnieuw opgebouwd. Tevens is de gehele binnenzijde van het pand vernieuwd, waaronder sanitaire groepen, keuken faciliteiten, wand- vloer en plafondafwerking. Energielabel C aanwezig.

LIGGING
Het winkelpand is gelegen om de hoek van de levendige winkelstraat “Gijsbrecht van Amstelstraat”, een gewilde winkelomgeving met een ruim verzorgingsgebied. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Albert Heijn, Gall & Gall, Kruidvat, Etos en diverse kledingboetieks. De uitvalswegen richting de Rijksweg A-27 en de Vreelandseweg met een directe aansluiting richting de Rijksweg A-2 zijn nabij.

INDELING
Entree, winkelruimte (meterkast en voorraadkast), dagverblijf - tevens werkruimte - met luxe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, toegang tot de kelderruimte en een achteringang met laad- en losplek vanaf de Bosdrift.

Verdieping: open ruimte t.b.v. kantoor met keuken v.v. koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en wasmachinedrogeraansluiting, badkamer met wastafelmeubel en douche, separaat toilet. Ruime kamer aan de voorzijde. Op deze verdieping rust een woonbestemming. Bergvliering bereikbaar middels vlizotrap.

OPLEVERINGSNIVEAU
Uitgangspunt bij aanbieding ten verkoop is de huidige staat van het object, onder meer voorzien van:
- gas c.v. installatie met radiatoren;
- airconditioning in dagverblijf begane grond (defect);
- alarminstallatie;
- brandslanghaspel;
- glasvezelaansluiting;
- gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- beg. grond voorzien van pvc-vloer;
- 1e verd. laminaatvloer;
- raamdecoratie (voor zover aanwezig);
- systeemplafonds en stucwerk plafonds met led verlichting;
- toiletvoorziening (zowel beg. grond als 1e verd.);
- wasmachine en drogeraansluiting op 1e verdieping;
- badkamer met douche en dubbele wastafel (1e verd.);
- dagverblijf met luxe keuken v.v. diverse apparatuur (beg. grond).

Ten aanzien van de feitelijke staat van het verkochte object (waaronder mede begrepen de technische en milieukundige staat) geldt uitdrukkelijk, dat deze verkoop geschiedt onder het principe van "as is”. Dit houdt in dat koper het verkochte object op de transportdatum zal aanvaarden in de (feitelijke) staat waarin ze alsdan verkeert. De aanwezigheid van achterstallig onderhoud en/of gebreken zijn voor rekening en risico van koper en vrijwaart verkoper.

OPPERVLAKTE
Totaal bruto vloeroppervlak: 205 m² (excl. dakterras 14 m²)
- Kelder: 22 m2
- Parterre: 101 m2
- 1e verdieping: 47 m²
- Bergvliering 35 m²

Ingemeten conform NEN 2580.

PARKEREN
Direct voor het winkelpand zijn (betaald) parkeerplaatsen aanwezig.

VRAAGPRIJS
€ 349.500 ,-- kosten koper.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

BESTEMMINGSPLAN
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bosdrift” van de Gemeente Hilversum is het object bestemd voor detailhandel en dienstverlening doeleinden, alsmede wonen op de verdieping.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Hilversum, sectie L, nummer 976, groot 1.36 are.

ENERGIELABEL
Energielabel C

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging, alsmede de aanwezigheid van asbesthoudende materialen komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

AANVAARDING
Oplevering van het object in overleg.

KOOPOVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het gekochte te kunnen uitoefenen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

BIJLAGEN
op aanvraag beschikbaar
- Eigendomsbewijs;
- Kadastrale gegevens;
- Bestemmingsplan voorschriften;
- Tekeningen;
- Afschrift energiecertificaat.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266