fbpx

Hilversum – Kerkstraat 91

Kerkstraat 91

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
115 m2
In units vanaf:
115 m2
€ 2.850,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

UNIEKE KANS! RECENT GERENOVEERDE HORECAZAAK TE HUUR
In zeer goede staat verkerende horeca-/winkelruimte van ca. 115m² b.v.o., gelegen op uitstekende A1 locatie in het centrum van Hilversum met overwegend een aanbod van lunchrooms en restaurants, zoals Meddens en Vascabelo, maar uiteraard ook de bekende retailers bevinden zich in de nabijheid.

Ook de winkelpassage Gooische Brink alsmede de parkeergarages Gooische Brink, City Parking en Hilvertshof bevinden zich op korte loopafstand van de winkelruimte.


Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkelruimte omvat circa 115 m² bruto vloeroppervlak.
De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 7,7 m¹.
Voor de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden

OPLEVERINGSNIVEAU
Oplevering geschiedt in de huidige ‘casco’ staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
• huidige vloerafwerking;*
• huidige industriële plafondafwerking;*
• 2 x airconditioning (uitbreiding met 1 airconditioning is door huidige huurder aangebracht);*
• warmtegordijn;*
• rolluik;*
• glasvezelinternet aansluiting;
• eigen nutsvoorzieningen;
• toiletvoorziening.*

De middels (*) aangeduide voorzieningen worden ‘om niet’ en in huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel en vervanging van deze zaken komen voor rekening van huurder.

De huidige huurder vraagt een overnamesom i.v.m. de door hem gedane investeringen in het gehuurde, alsmede t.a.v. diverse winkelinventaris. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor.

HUURPRIJS
€ 2.850,-- per maand, exclusief BTW.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad 2013” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel, horeca of onderneming in de creatieve sector. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURPERIODE
Bij voorkeur vijf jaar + vijf jaar, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst, dient een waarborgsom te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. energie, water en de communicatieve diensten.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurdersaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.
De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266