fbpx

Hilversum – Loosdrechtse Bos 17

Loosdrechtse Bos 17

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
10m²
In units vanaf:
10m²
Prijs op aanvraag
beschikbaar

Omschrijving

Het voormalige sanatorium Zonnestraal, in 1925 ontworpen door Jan Duiker, wordt internationaal beschouwd als één van de topstukken van de architectuur van de 20e eeuw, in de bouwstroming van het 'Nieuwe Bouwen'. Het ensemble wordt gekenmerkt door grote transparantie en optimalisering van materiaal- en constructie-eigenschappen. Het ensemble wordt gevormd door de twee paviljoens
(het Dresselhuyspaviljoen samen met het Ter Meulenpaviljoen) en het hoofdgebouw.

BESCHIKBAARHEID
Momenteel zijn alle kantoor-/praktijkruimtes verhuurd. Indien er ruimte beschikbaar komt zal dit middels deze aanbieding kenbaar worden gemaakt.

LOCATIE
het Landgoed Zonnestraal is gelegen in Hilversum-Zuid nabij de ringweg van Hilversum (N201) richting de Rijksweg A27 (Almere-Utrecht) en de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht). Op het landgoed is een bushalte gesitueerd (buslijn 104), waardoor het landgoed goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het hoofdgebouw is voorzien van onder meer de navolgende voorzieningen:
- verwarming middels radiatoren;
- toiletten;
- internet (wifi);
- alarminstallatie (bijgebouw);
- in stucwerk uitgevoerde wanden en plafonds;
- verlichtingsarmaturen;
- pantry;
- elektra aansluitingen;
- stalen raamkozijnen deels v.v. geisoleerde beglazing (monumentenglas);
- binnen wanden.

PARKEREN
Op het Landgoed zijn meerdere parkeerterreinen aangelegd. Tot het object behoren indicatief 28 niet gereserveerde parkeerplaatsen. Voor het parkeren wordt een huurprijs berekend van EUR 275,- per parkeerplaats op jaarbasis exclusief BTW.

BTW-CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statsitiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichting uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met servicekosten en de BTW over dit bedrag.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2013’ word de volgende bestemming aan het perceel ‘De Zonnestraal’ toegekend: maatschappelijk – medisch.

LEVERINGEN EN DIENSTEN
De vermelde huurbedragen zijn inclusief o.a. de navolgende leveringen en diensten:
I. Infrastructuurkosten
II. Diverse collectieve diensten, zoals energie en water, onderhoud gebouwgebonden installaties en onderhoud dakgoten, alarm en brandinstallaties.
III. Glasverzekering

Een specificatie van de leveringen en diensten is opgenomen in de bijlage 'Brochure Huurvoorwaarden en Servicediensten Landgoed Zonnestraal 2014' behorende tot deze documentatie.

HUURPERIODE
In overleg.

OPZEGGING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

Contactpersoon

Allard Welling
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum