fbpx

Hilversum – Melkpad 7

Melkpad 7

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
65 m2
In units vanaf:
65 m2
€ 795,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Aan de centrumring direct nabij het kernwinkelgebied van Hilversum gelegen kantoor-/winkelruimte met een vloeroppervlak van ca. 65 m² b.v.o. Met brede bestemming mogelijk, zoals detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en activiteiten in de creatieve sector.

LOCATIE
De winkelruimte is op steenworp afstand gelegen van het kernwinkelgebied (welstandsklasse: A1) van Hilversum. In de directe omgeving bevinden zich diverse parkeergarages en het NS Station Hilversum.

BEREIKBAARHEID
De Hilversumse binnenstad is per auto, alsmede per openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Ook zijn er in en rond het centrum diverse parkeerterreinen (betaald), vijf openbare parkeergarages en meerdere fietsenstallingen.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 65 m² b.v.o. excl. kelder.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoor-/winkelruimte wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- basis elektrische installatie;
- gedeeltelijk schrotenplafond, deels gestuukt plafond*;
- tapijttegels**;
- opbouwverlichting**;
- pantry*;
- toiletunit*;
- airco-unit (mogelijk niet werkend)*;
- gas cv met radiatoren.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.
De middels (**) aangeduide zaken en voorzieningen worden door huidige huurder ter overname aangeboden.

BESTEMMING
Conform het huidige bestemmingsplan “Binnenstad 2013” is het object aangeduid als Centrum Randgebied-1 (Crb 1), hetgeen het gebruik mogelijk maakt van detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en activiteiten in de creatieve sector.

AANVANGSHUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 795,-- per maand, exclusief servicekosten.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing.

SERVICEKOSTEN
Huurder betaalt een vast bedrag voor de levering van gas, water en elektra ter grootte van € 150,- op maandbasis.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van toeleveringscontracten ten behoeve van communicatieve diensten.

PARKEREN
Diverse betaalde parkeervoorzieningen direct voor de deur en in de directe omgeving aanwezig.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de BTW over dit bedrag.

HUURPERIODE(N)
Huurperiode bij voorkeur voor een periode van 5 jaar, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg (per direct mogelijk.)

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ feb 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van (eventueel) van overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde uit te kunnen oefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Aan een eventueel verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte kunnen geen der partijen enig recht ontlenen, behoudens in het geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

ENERGIELABEL
Volgt nog.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze aanbieding is met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266