fbpx

Hilversum – Nieuwe Havenweg 81J

Nieuwe Havenweg 81J

Hilversum
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
210 m2
In units vanaf:
180 m2
€ 1.875,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Havenkwartier" bieden wij te huur aan hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunit met kantoorruimte en voldoende parkeergelegenheid. Géén autobedrijf toegestaan.

De units zijn gebouwd in een U-vormige opzet met ruime parkeermogelijkheden en zijn voorzien van een compleet opleveringsniveau, inclusief o.a. vloerverwarming (begane grond), eigen nutsvoorzieningen, elektrisch bedienbare overheaddeur, (terrein) camerabeveiliging en een (elektrische) rolpoort om het terrein af te sluiten. De units zijn allemaal voorzien van een volledige verdiepingsvloer (vrije hoogte begane grond ca. 4 meter) t.b.v. kantoorruimte en extra opslagmogelijkheden.

Op project “Havenstaete” zijn o.a. de navolgende ondernemingen gevestigd: Den Butter Techniek, Broadcast rental, E-Unit, Dolder Schilderwerken, De Klusbaas, Op naar de Top, Hof Broadcasting en Havic Kantoormeubelen. Het heeft een goede bereikbaarheid en een directe aansluiting op de N-201 richting Rijksweg A2 (Utrecht-Amsterdam) en via de Diependaalselaan naar de Rijksweg A27 (Utrecht-Almere).

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte per unit omvat ca. 210 m² b.v.o., welke als volgt verdeeld is:
Begane grond: ca. 105 m² bedrijfsruimte.
1e verdieping (met eigen opgang): ca. 75 m² opslag/magazijnruimte + ca. 30 m² kantoorruimte met pantry en toilet.
Inclusief 2 parkeerplaatsen per unit.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs per unit bedraagt € 1.875,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het bedrijfspand wordt opgeleverd, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
• Vrije hoogte ca. 4 meter;
• Huidige betonnen vloerafwerking v.v. vloerverwarming;
• Huidige verlichting;
• gas C.V. installatie t.b.v. vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (1e verdieping);
• Krachtstroom;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur;
• Vloerbelasting ca. 1.500 kg/m².

Kantoorruimte:
• Afzonderlijke opgang naar de etage t.b.v. kantoor;
• Toilet;
• Pantry;
• Huidige vloerafwerking middels laminaat;
• Huidige systeemplafonds met verlichting;
• Wandgoten met data-bekabeling*;
• Draai-/kiepramen;
• Vloerbelasting verdieping ca. 350 kg/m²;

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

PARKEREN
Tot de bedrijfsunit behoren 2 (twee) parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingplan “Vreelandseweg”, opgesteld door de Gemeente Hilversum, kent aan het perceel de bestemming “Bedrijfsdoeleinden - 1” toe. Op grond van deze bestemming kunnen de units (ondermeer) in gebruik worden genomen ten behoeve van bedrijven tot en met categorieën 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Autohandel niet toegestaan.

ENERGIELABEL
Het object heeft energielabel A.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van o.a. de kosten van onderhoud/schoonmaak parkeerterrein en diverse overige gemeenschappelijke voorzieningen, zal verhuurder een nader te bepalen servicekostenvergoeding in rekening brengen. Voor 2023 is dit bedrag vastgesteld op € 70,- per maand, excl. BTW. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van energie en water alsmede de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
In overleg, bij voorkeur langere periode.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.
Met vriendelijke groet,

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266