fbpx

Hilversum – Oude Doelen 8a

Oude Doelen 8a

HILVERSUM
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
514 m2
In units vanaf:
0 m2
€ 2.950,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Nu al de mooiste vondst van 2023! Verscholen in het centrum ligt deze zeer eigentijdse loods/showroom met eigen binnenplaats en parkeergelegenheid om de hoek van de drukbezochte winkelstraat de Groest. Dé plek waar Designa, niet zonder reden, ruim 20 jaar gevestigd was.
De showroom van ca. 514 m² b.v.o. is v.v. luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur en fraaie openslaande deuren naar de binnenplaats. Zie je het al voor je om hier jouw klanten ontvangen?

BEREIKBAARHEID/PARKEREN
De Hilversumse binnenstad is per auto, alsmede per openbaar vervoer zeer goed te bereiken.
Parkeren is mogelijk op eigen binnenplaats. Ook zijn er in en rond het centrum diverse parkeerterreinen (betaald), vijf openbare parkeergarages en meerdere fietsenstallingen.

VLOEROPPERVLAK
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
Voor de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en daarmee voorzien van onder meer:
- deels betonnen vloer en deels hout;
- huidige wand- en plafondafwerking;
- kabelgoten*;
- internetaansluiting;
- alarmsysteem met camera beveiliging*;
- diverse verlichtingselementen* (zowel op- als inbouw);
- koeling en verwarming middels airco's*;
- cv ketel met radiatoren;
- moderne toiletvoorziening;
- raambekleding*;
- brandblussers*;
- 2x gashaard*;
- divers meubilair;
- luxe keuken met schiereiland v.v. alle denkbare inbouwapparatuur waaronder wijnkoelkast, Quooker, 5-pits gasfornuis Smeg, volautomatische koffiemachine*.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt EUR 2.950,- op maandbasis.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. gas, water, elektra en de communicatieve diensten, alsmede diverse onderhoudscontracten t.b.v. de technische installaties.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan (Binnenstad), opgesteld door de Gemeente Hilversum, kent aan het perceel de bestemming “bedrijf”, op grond waarvan de ruimte aangewend kan worden voor onder meer de functie(s) van:
- Bedrijven uit categorie 1 en 2 zoals genoemd in Bijlage 5 Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- Een onderneming in de creatieve sector.

Meer informatie over de ter plaatse geldende planregels is terug te vinden op de website: ruimtelijkeplannen.nl

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 maanden (bruto) huurprijs te verhogen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing.

HUURPERIODE(N)
Bij voorkeur 5 jaar te verlengen met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

OVER-/ONDERMAAT
Van de loods is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn hiervan afkomstig.

GUNNING
De verhuurder/eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen van de overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266