fbpx

Hilversum – ‘s-Gravelandseweg 14

's-Gravelandseweg 14

Hilversum
Soort object:
Horeca
Oppervlakte:
175 m2
In units vanaf:
175 m2
€ 37.500,00
per jaar excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Wie kent Doppio, dé espressobar, gelegen naast de Kei nu niet!
Écht een begrip in Hilversum. Na ruim 10 jaar stopt de huidige eigenaar, hetgeen betekent dat wij deze horeca/-winkelruimte met terras te huur aanbieden. Uiteraard behoort voortzetting van de huidige Doppio franchise tot de mogelijkheden. Indien gewenst en voor meer informatie hieromtrent, kunnen wij u in contact brengen met de huidige franchisenemer.

Deze op goede zichtlokatie gelegen horeca-/winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 175 m² v.v.o. met een fraai en zonnig terras aan de voorzijde en patiotuin aan de achterzijde. Centrale ligging, direct aan het begin van het winkelgebied, Schoutenstraat, Kerkstraat, Kerkbrink en de Gooische Brink.

De winkel wordt in casco staat verhuurd, maar beschikt nog over een vrij compleet inbouwpakket, namelijk deels v.v. een PVC vloer en deels plavuizen, gestuct plafond met inbouw spots, airconditioning (warme en koude lucht plus ventilatie), alarminstallatie, toilet, opslag/magazijn en espressobar met diverse opbergkasten en koeling. In 2009 is de gehele elektrische installatie met verlichting, achterpui, riolering (t.b.v. keuken) en toiletgroep vervangen.

VLOEROPPERVLAK
De winkelruimte (inclusief magazijn en toilet) omvat totaal ca. 175 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelunit wordt als casco verhuurd – inclusief de winkelpui - en in de huidige staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden in beginsel ‘om niet’ aan huurder overgedragen, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 37.500,- per jaar, exclusief BTW.

HUURBETALING
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische overboeking.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
De 's-Gravelandseweg 14 is gelegen op A2-locatie in het winkelgebied van Hilversum. Buiten vele lokale ondernemers zijn vrijwel alle grote ketens in Hilversum gevestigd w.o. Zara, Rituals, H&M, Primark, Hema, C&A, Prenatal, Sting, WE Fashion, America Today, Douglas, BCC en Bershka.

De gemeente Hilversum is met circa 90.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Dankzij de omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. Een compact centrum met een grote diversiteit aan winkels, horeca en ontspanning. Van interieur tot mode, van sport tot elektronica, van breed aanbod tot speciaalzaak, van hippe restaurants tot foodhall tot bioscoop Vue met grote Dolby-Atmos-Cinema zaal.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder dient ten aanzien van het gehuurde zelf zorg te dragen voor de levering van gas, water en elektra, alsmede alsmede ten behoeve van de levering van eventuele communicatieve diensten en de terrasvergunning (precariobelasting).

PARKEREN
In het centrum van Hilversum is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de diverse parkeergarages (Hilvertshof, Gooische Brink, City Parking etc.) en op de rondom het centrum gelegen parkeerterreinen. In het gehele centrum geldt betaald parkeren.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Centrum 2013” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel, onderneming in de creatieve sector, dienstverlening, horeca en bedrijven in de eerste twee bouwlagen.

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst wordt in beginsel afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar te verlengen met een aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar. In overleg kunnen partijen hiervan afwijken.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van 12 maanden.
HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

METRAGE
De in deze aanbieding genoemde metrages zijn een schatting. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266