fbpx

Hilversum – Schoutenstraat 13

Schoutenstraat 13

HILVERSUM
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
93 m2
In units vanaf:
93 m2
€ 1.550,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Te huur aangeboden op goede winkelstand in het kernwinkelgebied van Hilversum een winkelruimte van in totaal ca. 93 m² v.v.o., inclusief opslag, pantry, kelder (ca. 33 m2) en toiletgroep welke vrijwel direct in gebruik is te nemen.
Verkoopvloeroppervlakte behelst ca. 42 m². De winkel heeft een frontbreedte van ca. 7 meter. Er wordt een nieuwe gevel geplaatst met openslaande deuren en loopdeur waarmee ook een eigen opgang gecreëerd wordt naar de bovenverdieping.

De winkelruimte is gelegen aan de Schoutenstraat, welke aansluitend overgaat in de Kerkstraat, het A1 winkelgebied van Hilversum. De Schoutenstraat kent een zeer divers en aantrekkelijk winkelaanbod, waaronder enkele speciaalzaken en heren- en damesmode zaken. Goede parkeervoorzieningen op loopafstand, waaronder diverse parkeergarages in de directe omgeving.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige goede staat opgeleverd, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:
• plafond met verlichtingsarmaturen*;
• bestaande vloer- en wandafwerking*;
• alarminstallatie*;
• pantry;
• toiletvoorziening;
• cv installatie met radiatoren;
• nieuwe pui met loopdeur en openslaande deuren.
De hierboven genoemde zaken (aangeduidt met *) worden ‘om niet’ beschikbaar gesteld. De kosten van onderhoud, vervanging en/of vernieuwing komen voor rekening van huurder.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan (Binnenstad) van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als centrumgebied (Cgb), derhalve is deze ruimte uitermate geschikt voor het gebruik t.b.v. detailhandel of horeca.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.550,-- per maand, exclusief BTW.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden (bruto) huurprijs te verhogen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Huurder is zelf verantwoordelijk voor de levering van gas en elektra. Tevens zal huurder zelf zorgdragen voor de levering van communicatieve diensten. Ten aanzien van water is er één hoofdmeter. De afrekening hiervan geschiedt jaarlijks op basis van de gehuurde oppervlakte t.o.v. het geheel.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg tussen partijen kortere termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ september 2012) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266