fbpx

Hilversum – Schoutenstraat 8

Schoutenstraat 8

HILVERSUM
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
107 m2
In units vanaf:
107 m2
€ 1.695,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

De winkelruimte is gelegen aan de Schoutenstraat, welke aansluitend overgaat in de Kerkstraat, het A1 winkelgebied van Hilversum. De Schoutenstraat kent een zeer divers en aantrekkelijk winkelaanbod, waaronder enkele speciaalzaken en heren- en damesmode zaken. Goede parkeervoorzieningen op loopafstand, waaronder diverse parkeergarages in de directe omgeving.

OBJECT
Te huur aangeboden op goede winkelstand in het kernwinkelgebied van Hilversum een winkelruimte van in totaal ca. 107 m² v.v.o., inclusief magazijn, pantry en toiletgroep welke vrijwel direct in gebruik is te nemen. Laden en lossen mogelijk aan achterzijde (Bussumersteeg).
Verkoopvloeroppervlakte (split-level) behelst ca. 80 m², waarvan ca. 50m2 begane grond en circa 30m2 op tussenvloer. De winkel heeft een frontbreedte van bijna 6 meter. Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige goede staat opgeleverd, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:
- huidige plafondafwerking (stucwerk) met verlichtingsarmaturen**;
- huidige wandafwerking (stucwerk);
- alarminstallatie;
- airco plafond (werkt niet)**;
- warmtegordijn**;
- huidige vloerafwerking, grotendeels leisteen vloer*
- pantry;
- toiletvoorziening;
- glazen winkelpui;
- cv installatie met radiatoren;

* genoemde zaken worden ‘om niet’ beschikbaar gesteld. De kosten van onderhoud, vervanging en/of vernieuwing komen voor rekening van huurder.
** genoemde zaken worden door huidige huurder ter overname aangeboden.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan (Binnenstad 2013) van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als centrumgebied (Cgb), derhalve is deze ruimte uitermate geschikt voor het gebruik t.b.v. detailhandel of horeca voor zover opgenomen in lijst van toegelaten horeca-inrichtingen.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.695,-- per maand, exclusief servicekosten.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden (bruto) huurprijs te verhogen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag verschuldigd welke nader bepaald zal worden, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen levering en diensten: levering van gas, water, elektra middels tussenmeters. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg tussen partijen kortere termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

ENERGIELABEL
Informatie volgt.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ september 2012) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266