fbpx

Hilversum – Spoorstraat 26C

Spoorstraat 26C

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
74 m2
In units vanaf:
74 m2
€ 1.095,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Een modern kantoor- (annex winkelruimte), markant gelegen in de Hilversumse binnenstad, nabij het Centraal Station, het druk bezochte winkelgebied en de parkeergarage Q-Park Markt.

Hilversum, als mediastad, telt circa 85.000 inwoners en vervult een streekfunctie in het Gooi. De sterke regionale positie van Hilversum en het gunstige vestigingsklimaat, trekt veel ondernemers aan uit onder meer de retail, de dienstensector en de audiovisuele industrie. Het economische klimaat in Hilversum draagt bij aan een levendige binnenstad met onder meer een breed scala aan winkelfiliaalbedrijven en speciaalzaken.

Vloeroppervlak
Het kantoor kent een verhuur vloeroppervlak van totaal circa 74 m², naar huidige indeling bestaande uit een open kantoorvloer met ontvangstruimte circa 52 m² in combinatie met een spreek-/vergaderkamer van circa 14 m² en dagverblijf (pantry, toilet). Door de hoekligging heeft het kantoor een frontbreedte van maar liefst circa 17 m¹.

Van het kantoor is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De in deze documentatie genoemde oppervlakten zijn hiervan herleid. Eventuele afwijkingen vormen echter geen aanleiding tot verrekening.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt, volgens het principe van 'as is, where is' aangeboden, derhalve inclusief onder meer:
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- airco en verwarmingsinstallatie;
- vloerafwerking;
- pantry en toilet;

Parkeren
Aan de openbare weg zijn diverse parkeervoorzieningen (betaald). Daarbij zijn in en rond het centrumgebied meerdere parkeergarages, waaronder het nabij gelegen Q-Park Markt.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de winkel bedraagt EUR 1.095,- exclusief BTW op maandbasis.

BTW belaste huurprijs
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is een niet verrekenbaar voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd ter grootte van EUR P65,- op maandbasis (exclusief BTW), vanwege de navolgende bijkomende leveringen en diensten:
- bijdrage in de servicekosten van de VVE;
- glasbewassing (buitenzijde).
Daarbij dient huurder zelf zorg te dragen voor het afsluiten van leveringscontracten ten behoeve van o.a. de levering van gas, water en elektra en communicatieve diensten.

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een waarborgsom of bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met eventueel van toepassing zijnde servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Huurperiode(n)
De huurovereenkomst wordt in beginsel afgesloten voor de duur van ten minste 2 (twee) jaar te verlengen met een aansluitende periode van telkens 2 (twee) jaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 (twaalf)maanden.

AANVAARDING
In overleg.

Huurovereenkomst (ROZ)
Op basis van het model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012/2015) , zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurdersaanpassingen.

Bestemmingsplan
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Binnenstad 2013’, kent aan het perceel de bestemming ‘Centrum - Randgebied - 1’ toe. Op grond van de planregels kan de ruimte onder meer worden aangewend ten behoeve van de functies:
a. detailhandel op de begane grond;
b. dienstverlening op de begane grond;
c. maatschappelijke activiteiten op de begane grond;
d. een onderneming in de creatieve sector.

Energieprestatie
Het kantoor beschikt over een energielabel: Opgaaf volgt.

Bijzondere bepalingen
- Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
- Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.
- De genoemde metrages zijn slechts indicatief. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

Kadastrale informatie
Gemeente: Hilversum
Sectie: N
Nummer: 8316
Appartementsindex: A1

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg vervaardigd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Allard Welling
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266