fbpx

Hilversum – Steijnlaan 12

Steijnlaan 12

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
936m²
In units vanaf:
936m²
€ 110.000,00
per jaar excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Te huur aangeboden aan de Steijnlaan 12 te Hilversum gelegen riante karakteristieke kantoorvilla met ca. 25 parkeerplaatsen op ruim perceel van ca. 2.500 m² met vrijstaande garage.

De kantoorvilla dateert oorspronkelijk uit begin 1900, waarbij de villa op latere datum is voorzien van een aanbouw t.b.v. kantoor met souterrain. Het geheel voorziet in een groot aantal kantoorkamers van verschillende oppervlakten, waarbij de aanbouw thans in gebruik is als “kantoortuin”met grote vergader-/spreekkamers en kantine-/ontspanningsruimte in het souterrain.

Door de Gemeente Hilversum is de villa aangemerkt als Gemeentelijk monument.

De kantoorvilla verkeert in een goede staat van onderhoud, voorzien van een compleet opleveringsniveau, inclusief airconditioning in vrijwel alle vertrekken.

De ligging in de villawijk rondom het Raadhuis van Hilversum, het AKN gebouw, en direct nabij de ’s-Gravelandseweg is als zeer goed aan te merken. Het perceel heeft tevens een 2e ontsluiting aan de Heuvellaan. In de directe omgeving bevinden zich hoofdzakelijk soortgelijke kantoorvilla’s in gebruik bij zowel bedrijven in de zakelijke dienstverlening als in de media sector.

OPLEVERINGSNIVEAU
De oplevering geschied in de huidige staat, voorzien van o.a.:
• gas c.v. installatie met wandradiatoren;
• huidige vloerbedekking (laminaat en tapijt)*;
• alarmsysteem*;
• ontruimingsinstallatie*;
• enkele beglazing villa, dubbele beglazing aanbouw
• airconditioning in de kantoorruimte*;
• kabelgoten met elektra en data bekabeling*;
• systeemplafonds met verlichting;
• diverse toiletvoorzieningen;
• keuken/pantry (p/verd.);
• IT ruimte met patchkast*.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel, vervanging of vernieuwing van deze zaken en/of voorzieningen komen geheel voor rekening van huurder.

OPPERVLAKTE
De totale verhuuroppervlakte bedraagt ca. 936 m2 en is als volgt over de diverse bouwlagen verdeeld:
• Souterrain: ca. 277 m²
• Begane grond: ca. 420 m²
• 1e verdieping: ca. 147 m²
• 2e verdieping: ca. 93 m²

De hiervoor vermelde oppervlaktematen zijn op basis van v.v.o.
Meetrapport conform NEN 2580 is aanwezig en op aanvraag beschikbaar.

PARKEREN
Op het verharde buitenterrein (deels geasfalteerd en deels v.v. grind) zijn ca. 25 parkeerplaatsen aanwezig. Totale perceel omvat ca. 2.500 m2.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan “Villagebied” kent aan het perceel de bestemming “Kantoordoeleinden” toe.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ januari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

HUURTERMIJN
De huurovereenkomst wordt afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar te verlengen met een aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

HUURPRIJS
€ 110.000,-- per jaar, excl. BTW. Parkeren inbegrepen.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de BTW over dit bedrag (Standaard ROZ model, meest recente versie).

AANVAARDING
Beschikbaarheid is medio 4e kwartaal 2017.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 info@idbedrijfsmakelaars.nl Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum