fbpx

Hilversum – Zuiderloswal 17

Zuiderloswal 17

Hilversum
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
119 m2
In units vanaf:
119 m2
€ 249.500,00
kosten koper excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Unieke kans om alsnog een bedrijfsruimte te kopen in het hoogwaardige project Betonhaven! Mede door unieke ligging en in het oog springende ontwerp een mogelijkheid om hier uw bedrijf te vestigen. Oplevering eind februari / begin maart 2023.

Op de plek waar vijftig jaar lang betonmortel werd gemaakt, verrijst in 2022 een uniek nieuwbouwproject genaamd "Betonhaven Hilversum", bestaande uit drie bedrijfsverzamelgebouwen in robuust beton met een schitterend uitzicht over het Hilversums kanaal. In de 3 gebouwen worden 28 bedrijfsunits gerealiseerd met 'lichte' industriefunctie.

LOFT ARCHITECTUUR
De gebouwen bieden plaats aan bedrijfsunits, kantoorruimtes en showrooms en zijn ontworpen in loft architectuur. Een stijl die zich kenmerkt door veel licht, hoge ruimtes en een open karakter. Betonhaven Hilversum wordt het eerste nieuwbouwproject met bedrijfsverzamelgebouwen in deze stijl. Gezien de grote animo voor de units sluit het concept uitstekend aan bij de vraag naar kantoor- en bedrijfsruimte voor het MKB en creatieve ondernemingen.

DE BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 53 m² b.v.o. op de begane grond en ca. 66 m² b.v.o. op de verdieping.

Tot het object behoren 2 gereserveerde parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Oplevering geschiedt in 'casco' staat e.e.a. conform de projectbrochure en technische omschrijving (beiden gebruikt bij verkoop nieuwbouw, verkrijgbaar via ons kantoor), inclusief de navolgende voorzieningen:
- lichtkoepel op de verdieping;
- extra afvoer achterin de bedrijfsruimte t.b.v. een natte ruimte.

KOOPSOM
EUR 249.500,- k.k. excl. BTW. (géén overdrachtsbelasting).

OPLEVERING
Mede afhankelijk van het gereedkomen van de (casco) bouw, aanleg van de nutsvoorzieningen en de planning v.d. aannemer inzake de afbouw, houden wij rekening met 1e kwartaal 2023. Meer info hierover is via ons kantoor verkrijgbaar.

DUURZAAMHEID
De toenemende aandacht voor duurzaamheid zorgt voor een verschuiving van onze eisen en wensen aan gebouwen.
De betonhaven voldoet aan de nieuwste eisen en is daarmee klaar voor de toekomst.
Zo voldoet het casco-gebouw aan de nieuwste Bijna EnergieNeutrale Gebouwen-eis (BENG-eis).

BESTEMMING
De huidige bestemming betreft “Bedrijventerrein -1”. Op grond van deze bestemming kunnen de units (onder meer)
in gebruik worden genomen ten behoeve van:
• het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten t/m categorie 3.1, conform regels behorende bij de lijst Staat van bedrijfsactiviteiten (verkrijgbaar via ons kantoor);
• een onderneming in de creatieve industrie, d.w.z. een onderneming of instelling die gericht is op het voortbrengen en exploiteren van kunstzinnigheid, creativiteit en intellectueel eigendom via goederen, diensten of activiteiten, zoals media en entertainment, creatieve zakelijke dienstverlening en kunsten.
Ten behoeve van de omgevingsvergunning zijn de bedrijfsunits aangevraagd met ‘lichte’ industriefunctie met een ondergeschikte kantoorfunctie op de verdieping (gemiddeld 30% van het totale vloeropp. over het gehele project gezien).

NUTSVOORZIENINGEN
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper.

VVE
Zoals gebruikelijk bij een bedrijfsverzamelgebouw wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die o.a. geregeld worden binnen de VvE zijn:
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Onderhoudsreserveringen voor met name het dak

De betreffende splitsingsakte- en tekeningen zijn via ons kantoor verkrijgbaar.

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266