fbpx

Hilversum – Zuiderloswal 25

Zuiderloswal 25

HILVERSUM
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
110 m2
In units vanaf:
110 m2
€ 204.500,00
vrij op naam excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Deze aanmelding is t.b.v de statistieken.
ALLE UNITS ZIJN REEDS VERKOCHT!

WERKEN IN EEN WATERRIJKE OMGEVING
Op de plek waar vijftig jaar lang betonmortel werd gemaakt, verrijst in 2022 een uniek nieuwbouwproject genaamd "Betonhaven Hilversum", bestaande uit drie bedrijfsverzamelgebouwen in robuust beton met een schitterend uitzicht over het Hilversums kanaal. In de 3 gebouwen worden 28 bedrijfsunits gerealiseerd met 'lichte' industriefunctie.

LOFT ARCHITECTUUR
De gebouwen bieden plaats aan bedrijfsunits, kantoorruimtes en showrooms en zijn ontworpen in loft architectuur. Een stijl die zich kenmerkt door veel licht, hoge ruimtes en een open karakter. Betonhaven Hilversum wordt het eerste nieuwbouwproject met bedrijfsverzamelgebouwen in deze stijl. Gezien de grote animo voor de units sluit het concept uitstekend aan bij de vraag naar kantoor- en bedrijfsruimte voor het MKB en creatieve ondernemingen.

BESCHIKBAARHEID
Reeds alle units zijn verkocht!

MOGELIJKHEDEN & BEREIKBAARHEID
De nieuw te bouwen units op Bedrijventerrein “Het Havenkwartier” worden casco opgeleverd en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Van bedrijfsruimte en kantoor tot atelier, studio, showroom, magazijn of een combinatie van deze commerciële bedrijfsactiviteiten. Bedrijven met een maximale milieucategorie van 3.1 zijn in Betonhaven op hun plek, net als bedrijven in de creatieve sector, waar de nog beschikbare units bij uitstek geschikt voor zijn.
Betonhaven wordt gebouwd op een strategische locatie in Hilversum. De A2 en de A27 liggen om de hoek en iedere bezoeker van Bedrijventerrein Het Havenkwartier passeert straks Betonhaven. Ook het ruime aanbod aan (eigen) parkeerplaatsen draagt bij aan een goede bereikbaarheid.

DUURZAAMHEID
De toenemende aandacht voor duurzaamheid zorgt voor een verschuiving van onze eisen en wensen aan gebouwen.
De betonhaven voldoet aan de nieuwste eisen en is daarmee klaar voor de toekomst.
Zo voldoet het casco-gebouw aan de nieuwste Bijna EnergieNeutrale Gebouwen-eis (BENG-eis).

BESTEMMING
De huidige bestemming betreft “Bedrijventerrein -1”. Op grond van deze bestemming kunnen de units (ondermeer)
in gebruik worden genomen ten behoeve van:
• het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten t/m categorie 3.1, conform regels behorende bij de lijst Staat van bedrijfsactiviteiten (verkrijgbaar via ons kantoor);
• een onderneming in de creatieve industrie, d.w.z. een onderneming of instelling die gericht is op het voortbrengen en exploiteren van kunstzinnigheid, creativiteit en intellectueel eigendom via goederen, diensten of activiteiten, zoals media en entertainment, creatieve zakelijke dienstverlening en kunsten.
Ten behoeve van de omgevingsvergunning zijn de bedrijfsunits aangevraagd met ‘lichte’ industriefunctie met een ondergeschikte kantoorfunctie op de verdieping (gemiddeld 30% van het totale vloeropp. over het gehele project gezien).

PROJECTNOTAIRS
Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht zal de overdracht begeleiden. Daarbij worden opgesteld:
- Koop- en aannemingsovereenkomst: hierin wordt de aankoop van het appartementsrecht en de afspraken met de aannemer vastgelegd.
- Akte van levering: de akte wordt getekend bij de notaris waarmee het eigendom over gaat op de koper.

BOUWER
De bouw zal tot stand worden gebracht door Hercuton uit Nieuwkuijk, in opdracht van de ontwikkelaar.

BETALING
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betalingen verrichten.

NUTSVOORZIENINGEN
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper.

VVE
Zoals gebruikelijk bij een bedrijfsverzamelgebouw wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die o.a. geregeld worden binnen de VvE zijn:
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Onderhoudsreserveringen voor met name het dak

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266