fbpx

Loosdrecht – Oud-Loosdrechtsedijk 113

Oud-Loosdrechtsedijk 113

LOOSDRECHT
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
243 m2
In units vanaf:
0 m2
€ 2.850,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Te midden van het levendige watersportgebied van Oud-Loosdrecht, bieden wij te huur aan een representatieve bedrijfs-/showroomunit met kantoor en ruim buitenterrein. Dit object is voor vele doeleinden geschikt.

Het geheel is gebouwd in 2005, heeft een hoogwaardige uitstraling en is voorzien van grote raampartijen en lichtstraten in het dak, hetgeen de bedrijfsruimte een uiterst prettige sfeer geeft. Kortom, een waanzinnige plek om te werken!

OPLEVERINGSNIVEAU
Oplevering geschiedt in de huidige staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- Betonnen vloer;
- Dubbel glas;
- Schuifpui (hoog 3 meter x breed 4,3 meter);
- Verwarming middels gas cv van Remeha met gasheater en radiatoren;
- Deels systeemplafond met verlichting*;
- Lichtkoepels en TL-verlichting*;
- 2 kantoorkamers;
- Alarm*;
- Brandslanghaspel;
- Krachtstroom;
- Pantry*;
- Toiletvoorzieningen met Sani-broyeur;
- Terrein met parkeerplaatsen aan voorzijde.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

TER OVERNAME
Alarm voor € 500,-*.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.850,- per maand, excl. BTW en servicekosten.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

PARKEREN
Gedeeld buitenterrein direct voor de deur gelegen t.b.v. het parkeren van ca. 16 personenauto’s. Tevens geschikt voor opslagdoeleinden.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten van € 300,- per maand, excl. BTW.

De bovengenoemde servicekosten betreffen een voorschotbedrag t.b.v. de navolgende leveringen en diensten:
- Levering van energie en water middels tussenmeters;
- Onderhoud buitenterrein;
- Onderhoud cv-ketel.

Huurder is zelf verantwoordelijk voor onderhoud technische installatie. Tevens zal huurder zelf zorg dragen voor de levering van communicatieve diensten.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Tussen De Dijken”, kent aan het gebouw de bestemming ‘Bedrijf’ toe en is derhalve onder meer bestemd voor:

- Bedrijfsmatige activiteiten, behorende tot en met categorie 3.1 van de Staat van bestaande Bedrijfsactiviteiten.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURTERMIJN
In overleg, waarbij flexibele huurtermijnen bespreekbaar zijn.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van 3 (drie) maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266